Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cu ce se laudă primarii din Alba în 2011? Primăria Blaj a investit peste 6 milioane de lei în asfaltări de drumuri, reţele de apă şi canalizare

Publicat

Gheorghe Valentin Rotar, primar Blaj

La sfârşit de an, administraţiile locale din Alba numără proiectele realizate în infrastructură rutieră şi reţele de apă şi canalizare. Dacă zilele trecute v-am prezentat situaţia investiţiilor din 2011, în Cugir şi Aiud, astăzi a venit rândul să punem lupa pe lucrările duse la bun sfârşit de Primăria Blaj. Potrivit datelor furnizate de primarul Gheorghe Valentin Rotar, în anul care se încheie au fost alocaţi peste 6 milioane lei pentru proiecte în infrastructură.

Lucrările realizate în 2011 au vizat atât infrastructura rutieră, cât şi extinderea reţelelor de canalizare şi apă. Concret, până în prezent s-au asfaltat 13,10 kilometri de drum, în valoare de 3.612.000 lei, s-au realizat 14,6 kilometri de trotuar, în sumă totală de 1.000.000 lei şi s-a extins reţelele de apă în suprafaţă de 7.919 metri liniari.

Potrivit raportului furnizat de Primăria Blaj, până în prezent s-au realizat lucrări de asfaltare pe 12 străzi din municipiu. Spre exemplu, cea mai lungă porţiune de drum asfaltată este de 3,60 km şi se întinde în zona Centru-Izvoarele. Valoarea acestei investiţii este de 319.000 lei. Alţi 1.790.000 lei au fost investiţi în lucrări la trotuare şi ziduri de sprijin, în mai multe zone din municipiul Blaj. Vezi situaţia detaliată a lucrărilor în infrastructură şi extinderi reţele de apă şi canalizare realizate în 2011:
Situaţie lucrări Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax