Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu trenul, gratis, prin Europa. Proiectul pentru tineri a intrat în vigoare

Publicat

Tinerii care au împlinit sau vor împlini 18 ani, până pe 1 iunie, au ocazia să călătorească gratis cu trenul prin Europa. Aceştia pot merge oriunde în Uniunea Europeană, în limita a 510 de euro şi a patru ţări, la alegere.

Citește și Tren direct între Cluj-Napoca și Viena, introdus din decembrie de austrieci. Ajungi mai rapid decât la București

„Avem pentru acest proiect alocate 12 milioane de euro, din care evaluăm că vom achiziţiona şi oferi în prima etapă chiar aproximativ 30.000 de bilete tinerilor, în România vor fi probabil între 1.000 şi 2.000 de tineri care vor beneficia”, a spus iniţiatorul proiectului, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

170 de mii de kilometri de cale ferată sunt incluși în permisul de călătorie, dar traseul trebuie bine calculat. Există o limită de patru ţări, iar biletele de tren sunt valabile 30 de zile.

Tinerii interesaţi trebuie să se înscrie pe site-ul UE în perioada 12 iunie-26 iunie.

sursa: digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax