Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CUGIR24: Proprietarii caselor vor plăti factură pentru canalizare, chiar dacă nu s-au racordat la reţea

Publicat

Conducerea furnizorului de apă Apa CTTA Sucursala Cugir a anunțat că, de la 1 iunie, se va factura canalizarea pentru toate casele particulare de pe străzile care au rețea de canalizare menajeră. Asta înseamnă că și cei care folosesc în continuare fosa septică și au evitat, din diverse motive, să se racordeze la rețea, vor avea de achitat suma 3,46 lei\mc cu TVA.

Conform datelor furnizate de către reprezentații furnizorului de apă Apa CTTA Sucursala Cugir, peste 400 de de case particulare folosesc și în momentul de față fosa septică, în ciuda faptului că în zonă a fost introdusă rețeaua de canalizare. Aceștia sunt racordați de canal până la limita proprietății, lucrare care este realizată de angajații furnizorului de apă. Investitia initială pentru o gospodăria care s-ar racorda la canalizare este de aproximativ 1000 de lei pe o distanță de 11,12 metri. Însă cei care aleg să lucreze pe cont propriu nu vor fi nevoiți să cheltuie această sumă, ci își vor achita doar materialele. Proiectul pentru racordare la rețea nu costă, fiind este realizat de către furnizorul de apă.

Citeşte mai multe detalii pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax