Connect with us
Publicitate

CUGIR

Cum a scăpat un bărbat din Alba de urmărirea penală după ce a furat mai multe bunuri din curtea unei școli

Publicat

Un bărbat din Alba a scăpat de urmărirea penală și implicit de un proces pentru furt, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au cerut renunțarea la urmărirea penală. 

În data de 30 martie 2022, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor. În urma admiterii cererii bărbatul din Cugir a scăpat de acuzație.

Ce s-a întâmplat

Potrivit motivării instanței, ”la data de 29 mai 2021, suspectu prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces, a pătruns în incinta curții aparținând Școlii Generale Iosif Pervain din Cugir unde era organizat un șantier, sustrăgând 4 panouri tip lego pentru cofraje și 6 popi metalici, bunuri ce aparțineau unei firme, cauzând astfel victimei un prejudiciu de 1400 lei.

Fapta a fost sesizată organelor de poliție la aceeași dată de către soția suspectului, ocazie cu care, polițiștii au recuperat de la domiciliul suspectului bunurile în cauză, acestea fiind predate ulterior persoanei vătămate.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba a căzut într-o capcană clasică a escrocilor: A rămas cu paguba, iar procurorii din Alba Iulia au închis ancheta

Cu ocazia audierii, suspectul a recunoscut comiterea faptei”, se arată în motivarea instanței.

Procurorii au constatat că bunurile au fost recuperate integral, că firma nu se constituie parte civilă și că un cost al continuării urmării penale ar fi prea ridicat față de fapta produsă.

Drept urmare magistrații din Alba Iulia au dispus cererea de renunțare la urmărirea penală.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax