Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum a vrut să dea foc la celulă tâlharul din Alba Iulia care a îngrozit țara, după ce a atacat o tânără în scara unui bloc

Publicat

agresor

Nicolae Tiberiu Drăgoi, bărbatul care a șocat o țară întreagă după ce a tâlhărit o tânără într-un bloc din Alba Iulia, va ajunge iar în fața magistraților.

Acesta a fost trimis în judecată pentru distrugere după ce a incendiat o saltea și geamurile unei celule a Penitenciarului Aiud. 

Momentan, Drăgoi execută pedeapsa de 6 ani de închisoare dată de magistrații Curții de Apel Alba Iulia, pentru tâlhăria din noiembrie 2018. 

Distrugerea pentru care bărbatul din Alba Iulia va fi judecat, s-a petrecut în data de 13 iunie 2018.

Atunci Drăgoi executa la Penitenciarul Aiud o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru atacul unei taximetriste din Cugir, a unei alte femei din oraș, dar și a unei alte femei în Grecia.

CITEȘTE ȘI: Suspectul tâlhăriei de la Alba Iulia, recidivist periculos cu predilecție pentru atacarea femeilor. Ce trecut are

agresor

Deși mai avea un an de stat în închisoare, Drăgoi a fost eliberat grație legii recursului compensatoriu, proiect de lege inițiat de fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

Ce s-a întâmplat

Potrivit reprezentaților Judecătoriei Aiud, instanță pe rolul căreia a fost înregistrat dosarul: ”în data de 13 iunie 2018, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla în camera de deținere E1. 9, secția E1, din Penitenciarul Aiud, ar fi distrus două geamuri, o saltea și ușa de la baia camerei de deținere, cauzând un prejudiciu în cuantum de 219.98 lei.

De asemenea s-a mai reținut în sarcina acestuia că în data de 13 iunie 2018 în jurul orei 17.20, în timp ce se afla în camera de detenție E1.9. secția E1 ar fi distrus prin incendiere salteaua din camera de detenție și ramele de la geamurile camerei de detenție” au transmis reprezentații instanței pentru alba24.ro.

Momentan dosarul de distrugere a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud, în data de 17 septembrie, însă nu a primit un prim termen de judecată.

Nicolae Drăgoi

Reamintim că Nicolae Drăgoi a fost autor unui atac care a șocat opinia publică. Drăgoi a atacat o fată într-un bloc din Alba Iulia. Mai exact a lovit-o cu brutalitate în zona feței și după ce fata a căzut inconștientă bărbatul i-a furat telefonul mobil.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, inculpatul i-a aplicat cu brutalitate victimei în vârstă de 20 ani o lovitură cu pumnul în zona feţei, victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa.

I-a sustras tinerei telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei. Bărbatul a fost prins după 2 zile, în 19 noiembrie, după ce în mediul online a apărut un video şocant, care surprindea momentul agresiunii.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dolfi

    miercuri, 22.09.2021 at 22:03

    acest individ este produsul unei justitii prea blande. este un pradator si NU poate fi reabilitat din pacate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax