Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

Publicat

YouTube video

Fată agresată în scara blocului – UPDATE: Comunicat IPJ Alba: „În noaptea de 17/18.11.2018, Poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie şi care este posibil să fie victima unei infracţiuni.

VEZI FOTO-VIDEO: Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului de la Alba Iulia, REȚINUT. Nu își recunoaște fapta

În urma examinării acesteia de către medici, nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comise cu violenţă. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-şi amintește nimic şi că nu își găsește telefonul mobil şi portmoneul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește in blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”.

Citește și VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

Știrea inițială:

Un atac șocant s-a produs la Alba Iulia, în scara unui bloc de locuințe. O tânără a fost lovită de un necunoscut în timp ce aștepta liftul. Fata și-a pierdut cunoștința, apoi bărbatul s-a aplecat asupra ei, probabil pentru a o jefui.

Totul s-a petrecut în câteva secunde. Bărbatul i-a luat telefonul și s-a făcut nevăzut.

Atacul s-ar fi petrecut în blocul M3 din Alba Iulia.

Video-ul a fost distribuit de un fost polițist și a devenit viral pe rețelele de socializare, albaiulienii încercând ca, prin distribuirea filmului, să ajute Poliția să afle cine este făptașul.

Polițiștii spun că în cazul de față sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și au deja un suspect. Un bărbat ar fi fost dus la audieri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Zoro

    marți, 20.11.2018 at 00:28

    Mai oameni buni! Cum puteti sa spuneti ca acelui individ ii este intocmit dosar penal pt însușirea bunului gasit?
    Ati văzut filmul? A lovit cu bestialitate o copila după care a făcut-o! Cat de josnic poate fi? Păi dacă fata era copilul dumneavoastra, ce acuzație ii aduceati nenorocitului asta?
    Fata putea muri! A căzut si a dat cu capul de ciment. Poate avea urmari grave in timp. În ce lume trăiți? Treziti-va! Cu astfel de acuzație scapa si poate omoară pe cineva. Atunci cine va fi de vina stimabililor? Daca atunci cand exista astfel de dovezi, filmate, nu se poate da o pedeapsa pe masura, nu mai avem nici o speranta.

  2. Matei

    marți, 20.11.2018 at 09:03

    Ma bucur ca sunt camere de supraveghere in scari. Sper sa se schimbe incadrarea. Ce salbatic…

  3. cristina

    marți, 20.11.2018 at 11:09

    Infractor eliberat de Tudorel Toader, rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași care a făcut școala la Bălți și acum dă lecții de Drept mai marilor procurori si avocați din România. Ați votat PSD condus de un condamnat penal si asta ați primit, data viitoare poate cădea victimă o persoana din familia dumneavoastră.

  4. Allex N

    marți, 20.11.2018 at 21:06

    Lumea inca astepta ca astia sa fie trasi la raspundere pentru faptele pe care le fac.Toti, dar absolut toti sunt niste „p*zde” sa folosesc termenii situatiei. De ce inca astepapta cineva ca tipul asta sa raspunda in fata justitiei ? De ce inca toata lumea da din umeri ? Scurt, iubitul, tatal sau si un amic apropiat ar trebui sa puna mana pe incompetentul, dezgustatorul, penibilul si p*zda asta de barbat, sa-l calce in picioare si dupa sa-l scoata dezbracat pe strada ! Asta trebuie facut, nu sa cerem mila statului, care e pe mana cu marea majoritate dintre ei. Mereu mi-am spus si mereu mi-am prosim, in caz ca vad asa ceva, nu mai tin cont de lege, nu mai tin cont de nimic… o sa-i tai p*la jos idiotului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax