Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum afli cât timp trebuie să stai în vamă. Poliția de Frontieră are o aplicație care calculează timpii de așteptare

Publicat

Poliția de Frontieră pune la dispoziția șoferilor o aplicație prin care aceștia pot verifica situația traficului la granițele țării.

Aplicația arată care sunt timpii de așteptare în punctele de trecere a frontierei, astfel încât șoferii să își poată planifica deplasările. 

Vezi și: Tot ce trebuie să știi despre concediul în Grecia. Condițiile de călătorie cu avionul în insule sau cu autoturismul pe continent

Informațiile disponibile sunt atât pentru camioane, cât și pentru autoturisme (se poate selecta din platformă tipul de informație dorit).

Aplicația este disponibilă AICI.

Aplicaţia on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp (calculată în funcție de valorile de trafic înregistrate la un moment dat, circumstanțele locale și tipul de control adoptat inclusiv de autoritățile vamale).

Valorile afișate pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax