Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum au răspuns cititorii Alba24 la întrebarea dacă s-ar vaccina anti-COVID, în condițiile în care vor avea această ocazie

Publicat

Cea mai mare parte a cititorilor Alba24 nu se vor vaccina împotriva Covid-19, atunci când vaccinul va fi disponibil, potrivit unui sondaj realizat de publicație. 

49% dintre cei care au răspuns la sondaj au votat ”NU”, 47% ”DA” și 4% au ales varianta ”Nu sunt sigur”.

În total au răspuns la sondaj 6.813 (IP-uri unice, s-a putut vota o singură dată).

Potrivit unui sondaj realizat la nivel național de Avangarde, citat de Europa Liberă, 30% dintre români s-ar vaccina anti-COVID, 25% nu ar face-o, iar 36% ar mai aștepta.

Citește și: SONDAJ: Vă veți vaccina împotriva COVID-19? România va primi peste 1,2 milioane de doze de vaccin, la începutul anului 2021

Cât privește intrarea țării în carantină, 60% dintre români cred că România va intra în carantină după alegerile din 6 decembrie în timp ce 13% cred că nu. 27% dintre cei intervievați au spus că nu știu sau nu răspund la întrebare.

Peste jumătate dintre respondenți (54%) spun că nu ar accepta o carantină precum cea instituită la începutul anului, în timpul perioadei de urgență, o astfel de măsură fiind susținută de 34%.

România ar putea primi la începutul anului viitor o primă tranșă de 1.290.000 de doze de vaccin anti COVID-19, a anunțat în urmă cu 3 săptămâni, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Foto: Pixabay

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax