Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum îți poți infecta telefonul cu viruși, dacă deschizi fișiere primite de la ”prieteni”

Publicat

mobil internet

Telefoanele mobile pot fi infectate cu viruși, prin aplicația de chat WhatsApp, iar datele personale pot fi expuse, din cauza unei breșe majoră de securitate.

Platforma pentru mesagerie instant care aparține Facebook a anunțat că o breșă de securitate din sistem le poate permite hackerilor să acceseze datele din telefoane utilizând un fișier video virusat.

Vezi și Caravana Coca-Cola ajunge la Alba Iulia, pentru al doilea an consecutiv. Surprize de sărbători în Cetatea Alba Carolina

Acesta trebuie să fie în format MP4 și, la prima vedere, se comportă ca un fișier video obișnuit, pe care îl poți viziona, scrie playtech.ro.

Această problemă gravă de securitate este doar cea mai nouă cu care s-au confruntat utilizatorii de WhatsApp în ultimul an. Nu se știe când va fi remediată, dar cei de la WhatsApp sunt destul de eficienți în astfel de situații de urgență majoră, potrivit sursei citate.

sursă: playtech.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax