Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cum poți ajunge milionar în 90 de minute, pariind pe Unirea în meciul cu FCSB. Cote de peste 100, la o diferență de 4 goluri

Publicat

Puțini dintre pasionații pariurilor sportive acordă șanse echipei Unirea Alba Iulia în meciul de joi seară împotriva FCSB. Din acest motiv, cotele la casele de pariuri sunt foarte mari. 

De exemplu, scenariul în care Unirea câștigă este cotat cu 13,25, cel în care meciul se termină la egalitate cu 7, iar cel în care FCSB pleacă acasă cu o victorie, cu 1,12.

Cotele sunt foarte ridicate în cazul ghicirii scorului exact. De exemplu, cine pariază că Unirea bate cu 3 la 1, ”beneficiază” de o cotă de 81,5. Desigur, există mai multe variante.

Foarte mari sunt și cotele pentru situațiile puțin probabile în care echipa din Alba Iulia câștigă la o diferență de 3 goluri, 86,25, sau la 4 goluri 105,25.

Cotele se pot schimba pe parcursul zilei.

Citește și: FCSB, obligată să improvizeze o apărare cu jucători din lotul de juniori. Cum va profita Unirea Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax