Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum va arăta Târgul de Crăciun la Alba Iulia în plină pandemie de COVID: Brad în Cetate, patinoar, dar fără căsuțe cu mâncare

Publicat

drona

Pandemia de coronavirus și numărul mare de cazuri înregistrate la nivelul județului, dar și al municipiului Alba Iulia vor afecta modul în care autoritățile locale vor amenaja orașul pentru sărbătorile de iarnă. 

Pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru limitarea răspândirii virusului, clasicul târg de Craciun, amenajat an de an în Cetatea Alba Carolina, va avea câteva modificări și restricții anul acesta. 

În Piața Cetății va fi împodobit bradul de Crăciun și vor fi instalate: pavilionul de lumini, sania lui Moș Craciun, figurinele de iarnă și cel mai probabil va fi amenajat patinoarul în aer liber.

Însă, anul acesta nu vor exista căsuțele de alimentație publică, unde cetățenii intrau să își cumpere turtă dulce sau să stea la o masă, la pahar de vin fiert sau un ceai.

Totuși, cei care vor să își cumpere o băutură caldă o vor putea procura de la trăsurile din Cetatea Alba Carolina, a specificat primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, pentru alba24.ro.

De asemenea, porțile Cetății și podurile vor fi iluminate festiv. În culori de sărbătoare va fi iluminat și bulevardul pietonal din Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: 1 Decembrie 2020 la Alba Iulia, în pandemie: Fără paradă militară, concerte și masă populară. Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax