Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum va fi vremea de Florii și de Paște 2024: Zile călduroase, dar și perioade cu ploi abundente. Prognoza meteo pe patru săptămâni

primavara vremea prognoza meteo

Publicat

Cum va fi vremea de Florii și de Paște 2024: Zile călduroase, dar și perioade cu ploi abundente. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Se anunță o perioadă cu temperaturi mai mari decât ce ar trebui să avem în această perioadă din an. Totuși, sunt prognozate și perioade cu precipitații abundente.

Luna aprilie va fi una cu zile călduroase, cu temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru data din calendar. În ceea ce privește cantitatea de precipitații prognozată, vor fi și perioade cu precipitații abundente, specifice lunii aprilie și atât de benefice agriculturii.

VREMEA în ALBA, în săptămâna 8-14 aprilie: Se încălzește până la temperaturi maxime aproape de 30 de grade. Vremea va fi în general frumoasă, cu câțiva nori. Sunt anunțate averse doar în zone montane din județ.

Vezi și Vremea în România în săptămâna 8 – 14 aprilie 2024. Zile veritabile de vară, cu mult soare și puține ploi. Prognoza meteo

Meteorologii de la ANM au publicat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 8 aprilie – 6 mai 2024.

Cum va fi vremea de Florii și de Paște 2024. Săptămâna 8 – 15 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Cum va fi vremea de Florii și de Paște 2024. Săptămâna 15 – 22 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice. În rest, temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în nord-estul țării.

Cum va fi vremea de Florii și de Paște 2024. Săptămâna 22 – 29 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nvelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice. În rest, va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Cum va fi vremea de Florii și de Paște 2024. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax