Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii mai. Prognoza meteo pe patru săptămâni

nori meteo vremea prognoza

Publicat

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii mai. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Meteorologii de la ANM au actualizat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarea perioadă, în intervalul 29 aprilie – 27 mai 2024.

Potrivit datelor furnizate de ANM, ultimele săptămâni de primăvară aduc cu ele o vreme în general potrivită perioadei în care ne aflăm. Excepție face doar Săptămâna Mare, cu temperaturi ușor mai coborâte decât în mod normal.

Vremea în minivacanța de 1 Mai și de Paște: Săptămâna în care românii se bucură de o perioadă de vacanță dedicată zilelor de 1 mai și Paște nu vine neapărat cu vremea pe care și-o doresc. Începând cu data de 1 mai, temperaturile încep să scadă în fiecare zi.

Citește și Vremea se schimbă radical. Se răcește și se întorc ploile. Prognoza meteo în Săptămâna Mare și de Paște

Ploile pun stăpânire pe toată țara, iar temperaturi maxime nu vor trece de 19 – 22 de grade Celsius în întreaga țară.

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în județul Alba: Începând de joi, 2 mai, vremea se schimbă. Temperaturile nu scad mult, însă vin ploi abundente, care în unele zone vor fi însoțite de descărcări electrice. În noaptea de Înviere sunt șanse mari de ploaie.

Și în ziua de Paște vor mai fi ceva ploi, însă intensitatea lor scade. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 18 – 20 de grade Celsius și cele minime de 8 – 10 grade Celsius.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, în intervaul 29 aprilie – 27 mai 2024

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai

Cu excepția regiunilor sudice unde temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, mai ales în nord-vestul țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, sudice și sud-estice, dar și deficitar în cele nordice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 6 – 13 mai 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 13 – 20 mai 2024

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar cu un ușor deficit în regiunile sudice.

Săptămâna 20 – 27 mai 2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel specific pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax