Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cum vor fi ridicate mașinile staționate neregulamentar la Alba Iulia, pe locuri de parcare rezidențiale

Publicat

alba iulia

Primăria Alba Iulia modifică regulamentul privind contravențiile în municipiu, cu referire la modalitatea de ridicare a mașinilor staționate neregulamentar pe locuri de parcare rezidențiale.

Proiectul este pe lista de aprobare în ședința Consiliului Local din 22 decembrie.

Cei care ocupă locurile de reședință fără a avea acest drept au timp cel mult o oră să elibereze spațiul respectiv, din momentul în care se aplică autocolant privind înștiințarea că a parcat neregulamentar.

Modificarea va fi operată și în regulamentul privind contravențiile.

Propunerea este următoarea:

Art. 4, alin. 3 Măsuri tehnico-administrative litera b din Capitolul I Dispoziții generale – Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea Municipiului Alba Iulia și constatarea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții

”Măsura ridicării autovehiculelor staționate neregulamentar se aplică atunci când, după 1 oră de la aplicarea unui autocolant prin care se atrage atenția asupra faptului că autovehiculul ocupă fără drept un loc de parcare de reședință marcat și semnalizat corespunzător, proprietarul sau deținătorul legal al acestuia nu va elibera locul de parcare de reședință ocupat neregulamentar”.

Amenzile pentru ”ocuparea fără drept a unui loc de parcare de reședință marcat și semnalizat corespunzător” rămân aceleași. Adică între 200 și 500 de lei pentru persoane fizice, respectiv între 500 și 1000 de lei pentru persoane juridice.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    marți, 21.12.2021 at 16:29

    Este cam neclar,deci sa intelegem ca vom avea locul ocupat inca 1 ora dupa ora 16 si nu avem ce sa facem? Pana se ridica masina,pt ora aceea,se aplica amenda sau doar avertisment?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax