Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum vor reîncepe școala elevii din Ocna Mureș, de luni. Programul, transmis de Primărie

Publicat

Elevii vor reîncepe școala începând de luni, 8 februarie. În Ocna Mureș, având în vedere că orașul se află în scenariul galben, elevii unităților de învățământ din localitate vor avea următorul program:

  • Preșcolarii și clasele 0 – IV, precum și elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor participa fizic la orele de curs. Elevii claselor a XII-a de la Liceul teoretic „Petru Maior” vor desfășura orele de curs în sălile de clasă cunoscute deja de la Liceul Tehnologic.
  • Elevii claselor a V-a, a VI-a și a VII-a, precum și cei din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a vor desfășura orele de curs în sistem online.

Citește și Redeschiderea școlilor în ALBA în semestrul al doilea, de luni. LISTA unităților pe scenarii: ore online sau fizic

„În momentul în care vor apărea modificări în sistemul de participare la orele de curs, acestea vor fi comunicate”, au transmis reprezentanții Primăriei Ocna Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax