Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Cupa Iepuraşului” la Cricău: Întrecere sportivă pentru copii şi tineri organizată de latura tânără la PNL

Publicat

Copiii şi tinerii din comuna Cricău se vor întrece cu ocazia sărbătorilor de Paşte la „Cupa Iepuraşului”, un eveniment sportiv organizat de latura tânără a organizaţiei PNL Cricău.

Competiţia se va desfăşura pe Stadionul “Decebal” din Cricău şi va avea ca participanţi copii pe grupe de vârste: 7-10 ani; 11-15 ani, respectiv tineri 16-20 de ani.

Evenimentul va avea drept scop antrenarea copiilor  şi a tinerilor în activităţi sportive, formarea spiritului de competiţie şi folosirea mişcării la dezvoltarea armonioasă a organismului şi menţinerea sănătăţii. Organizatorii îşi propun ca la acest eveniment să participe cât mai mult tineret din comuna Cricău, care iubesc sportul şi competiţia. Se vor acorda cupe, diplome şi premii celor mai buni competitori, dar şi alte surprize tuturor participanţilor .

Regulament Concurs ”Cupa Iepuraşului”

Data şi locul de desfăşurare: 16 aprilie 2012, de la ora 15.00. Stadionul ”Decebal” Cricău.

Participanţi: La competiţie pot participa echipe de copii cu vârste între 7 şi 20 ani, cu domiciliul în comuna Cricău. Categorii de vârstă: 6-10 ani şi 11-15 ani respectiv 16- 20 ani .

Măsuri organizatorice: O echipă va fi compusă din 10 sportivi: 6 jucători de câmp, un portar şi 4 rezerve. Fiecare echipă are obligaţia să comunice organizatorului numele echipei şi cel al căpitanului.

Sistemul de desfăşurare a competiţiei (turneu sau eliminatoriu) va fi stabilit de către organizator în funcţie de numărul de echipe înscrise. În urma tragerii la sorţi, organizatorul va comunica programul (ordinea) de desfăşurare a meciurilor.

Durata unei partide este de 30 de minute, adică 2 reprize a câte 15 minute. Pauza dintre reprize este de 2 minute. La categoria de vârstă 6-10 ani, 11-15 ani, respectiv 16-20 ani, durata unei partide va fi de 40 de minute, adică 2 reprize a câte 20 de minute. Pauza dintre reprize este de 3 minute.  Dacă la finalul partidei scorul este egal, stabilirea echipei câştigătoare se va face în urma executării a 5 lovituri de pedeapsă. Dacă egalitatea persistă, se vor executa alternativ de către fiecare echipă câte o lovitură de pedeapsă până când una dintre echipe ratează.

Pentru acte de indisciplină şi comportament antisportiv, arbitrul va lua măsura eliminării jucătorului/jucătorilor timp de 3 minute. La a doua sancţiune de acest fel jucătorul/jucătorii sunt eliminaţi şi nu mai pot participa în competiţie.

Premii: Diplome pentru – fiecare echipă şi jucător;

  1. golgeterul competiţiei
  2. cel mai tehnic jucător
  3. cel mai bun portar
  4. fair-play
  5. golgeter la fiecare grupa de vârstă

Organizatorii vor oferi dulciuri pentru toţi participanţii şi alte surprize.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax