Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cupa Prieteniei, la Șpring. Turneu de minifotbal cu 24 de echipe din județele Alba și Sibiu

Publicat

Turneul de minifotbal „Cupa Prieteniei” va reuni la Șpring 24 de echipe, care vor reprezenta localități din județele Alba și Sibiu.

Pe parcursul weekend-ului 8-9 iulie, comuna Șpring va deveni epicentru fotbalului din județul Alba.

Un turneu complex, cu 24 de echipe se va desfășura la baza sportivă din localitate, eveniment care are ca principal scop promovarea sportului și a mișcării în rândul adulților, cât și în rândul copiilor.

Cele 24 de formații s-au alăturat competiției pe bază de invitații din partea organizatorilor, astfel la turneu vor participa:

Progresul Câlnic, Secașul Cunța, Euro Șpring, Progresul Drașov, Viitorul Vingard, FC Ghirbom, Mureșul Vințu de Jos, Viitorul Răhău, Independența Cut, Inter Ciugud, Izvorul Sângătin, FC Apoldu de Jos, FC Miercurea Sibiului, FC Gârbova, Viitorul Oarda, FC Boz, NOG Cergău, Daia Română, FC Roșia de Secaș, Săliștea, CSF Vingard, CS Săliște, Sportul Pianu, Sportul Petrești.

Sistemul în care turneul se va desfășura va fi următorul:

  • 4 grupe a câte 6 echipe, de unde primele 4 avansează în faza eliminatorie
  • optimi de finală
  • sferturi de finală
  • semifinale
  • finală

Baza sportivă de la Șpring dispune de o suprafață pe care se pot amenaja patru terenuri de minifotbal, cu iarbă naturală, astfel fiecare grupă se va desfășura pe câte un teren.

În deschiderea turneului, sâmbătă de la ora 09:00, vor avea loc câteva competiții sportive pentru cei mici, la care sunt așteptați în jur de 160 de copii, care se vor întrece la curse în saci, ștafetă sau tras de sfoară. Pe tot parcursul evenimentului, aceștia vor avea un spațiu de joacă special amenajat cu tobogane gonflabile.

Meciurile de fotbal propriu-zise vor demara sâmbătă de la ora 11:00, după tragerea la sorți, această zi fiind dedicată exclusiv desfășurării fazei grupelor.

Meciurile eliminatorii vor avea loc duminică, tot de la ora 11:00, și se vor încheia cu finala, care va începe la 19:20.

Arbitrajele de pe întreaga durată a competiției vor fi asigurate de „cavaleri” ai Comisiei Județene de Arbitri Alba.

La finalul turneului se vor decerna, pe lângă trofeele dedicate echipelor, și premii pentru cel mai bun marcator, cel mai bun portar sau cel mai bun jucător al turneului.

Evenimentul este organizat de Cosmin Fleaca, cu sprijinul Primăriei Comunei Șpring.

„Ne dorim ca prin turneul nostru să aducem un strop de divertisment în comunitatea noastră. Știm foarte bine că fotbalul și distracția merg mână-în-mână.

Vor fi două zile pline de distracție, voie bună și, sperăm noi, de fair-play”, a declarat pentru alba24.ro principalul organizator al turneului, Cosmin Fleaca.

În seara zilei de sâmbătă distracția va continua și după încheierea meciurilor de fotbal, cu un foc de tabără și o discotecă în aer liber.

Cosmin Fleaca a organizat, în urmă cu o lună, un turneu de minifotbal în Germania, acolo unde s-a stabilit în scop profesional de ceva vreme. „Cupa Românilor” a fost un real succes, adunând peste 800 de participanți, români strânși din toate colțurile Germaniei.

Vezi și: Un bărbat din Alba a organizat „Cupa Românilor”: Un turneu de minifotbal cu 800 de participanți, dedicat românilor din Germania

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax