Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cupru Min SA Abrud: A început procedura de recrutare pentru funcţia de director general al companiei. Selecţie şi pentru alte şase poziţii de conducere

Publicat

cariera cupru min rosia poieniConsiliul de Administrație al Cupru Min SA Abrud a demarat procedura de recrutare al directorului general al companiei. Selecţia se derulează prin intermediul firmei Saga HR Advisory SRL.

Termenul limită pentru înscrieri este luni, 31 octombrie 2016, ora 20.00.

Totodată, a fost demarată procedura de recrutare și selecție pentru alte șase poziții de director cu atribuţii de conducere a activității principalelor structuri organizatorice din cadrul Cupru Min SA.

“Procedura de recrutare și selecție se va desfășura în mod obiectiv, transparent și imparțial, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 și L.111/2016, conform bunelor practici în material guvernanței corporative”, anunţă compania.

Scopul procedurii de recrutare și selecție este de a coopta în conducerea executivă a Cupru Min SA manageri profesioniști cu experiență demonstrată în funcții similare sau superioare celor vizate, potrivit sursei citate.

Împreună cu echipa executivă și Consiliul de Administrație, vor concepe şi aplica Planul de Administrare al companiei în perioada 2016-2020 pentru realizarea scopului strategic definit de Ministerul Economiei, respective “exploatarea sustenabilă pe termen lung a rezervelor de minereuri neferoase cu efect de regenerare economică a industriei specifice și cu impact pozitiv semnificativ în dezvoltarea durabilă a mediului economic, social și cultural din zona geografică de prezență”.

Reamintim că noul Consiliu de Administraţie, ales în iulie 2016, este format din Remus Vulpescu, Radu-Claudiu Roşca, Radu Coşarcă, Romeo Jantea şi Gheorghe Chindriş. Remus Vulpescu este preşedintele Consiliului de Administraţie.

„Avem un nou Consiliu de Administraţie, selectat pe criterii de competenţă, în colaborare cu o companie de recrutare externă, un management apolitic, profesionist, care are ca obiectiv de mandat creşterea capacităţii de exploatare de la Roşia Poieni de la 40.000 de tone de concentrat de cupru la 60.000, o nouă linie de flotaţie în Dealu Piciorului şi noi investiţii în utilaje”, a declarat, în septembrie, consilierul premierului pe proiecte economice, Ionel Dancă.

Vezi şi Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație. Cine sunt cei cinci membri numiți de Ministerul Economiei

În prezent, directorul general Cupru Min SA este Nicolae Turdean, în funcţie din iunie 2015. Ceilalţi directori sunt, la acest moment, Dorel Tomuş – director general adjunct, Mircea Goia – director producţie, Augustin Popuţa-Clean – director tehnic-dezvoltare, Ştefan David – director comercial, Eugen Colda – director economic.

Cupru Min SA Abrud este în subordinea Ministerului Economiei, având un numar de 540 de angajaţi, iar ca obiect de activitate exploatarea şi valorificarea în forme specifice, conform legii române, a resurselor şi rezervelor de minereu de cupru din zăcământul Roşia Poieni. Pe piaţa internă este cel mai mare producător de concentrat de cupru, deţinând aproximativ 60% din rezerva de cupru a României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax