Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cursuri online la Școala Sâncel, al cărei sediu a fost afectat de incendiu. O parte dintre elevi vor merge la alte școli

Publicat

Reprezentanții IȘJ Alba au comunicat modalitatea în care vor fi continuate cursurile la Școala Gimnazială „Ion Pop Reteganul” din Sâncel  al cărei sediu a fost afectat de incendiul izbucnit joi dimineața.

Vineri vor fi cursuri online, iar de luni elevii din clasele I-IV vor învăța la școala din  localitatea Pănade, iar cei din clasa a VIII-a, la școala din localitatea Iclod. Ceilalți, din clasele V-IV vor rămâne în sistem online.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la Școala Gimnazială din Sâncel. Peste 40 de elevi și cadre didactice au fost evacuați

”Astăzi, 29 octombrie 2020, în jurul orei 11:00, la Școala Gimnazială „Ion Pop Reteganul” din Sâncel a izbucnit un incendiu. Aproximativ 40 de elevi din ciclul gimnazial, profesorii și personalul didactic auxiliar prezenți în școală au fost evacuați imediat, fără a exista victime sau probleme medicale.

După stingerea incendiului, a cărui cauză încă nu a fost stabilită oficial, directorul unității de învățământ împreună cu reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Alba și primarul localității au stabilit măsurile prin care se asigură continuarea procesului didactic.

Mâine,  vineri, 30 octombrie 2020, cursurile se vor desfășura în sistem on-line. Începând de luni, 2 noiembrie 2020, cei 53 de elevi din clasele I-IV vor învăța la școala din  localitatea Pănade, iar cei 12 elevi din clasa a VIII-a, la școala din localitatea Iclod.

Transportul elevilor va fi asigurat cu microbuzul școlar cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară. Pentru elevii din clasele V-VII, școala continuă în sistem online până la asigurarea condițiilor necesare pentru a reveni fizic în unitatea de învățământ.

Le mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat exemplar pentru stingerea incendiului, ISU Alba, pompierilor militari și voluntari, echipajului de prim-ajutor, Instituției Prefectului Alba”, a transmis IȘJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax