Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul procurorilor DIICOT: Cei 6 inculpați acuzați de trafic de droguri rămân în arest preventiv

Publicat

Procurorii DIICOT au formulat din nou recurs împotriva deciziei Tribunalului Alba de eliberare din arest a tinerilor albaiulieni acuzați de trafic de droguri. Acesta s-a judecat joi, la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanța a dispus menținerea măsurii arestării preventive pentru cei 6 tineri acuzați că au făcut parte dintr-o grupare infracțională specializată în traficul de droguri de risc. Decizia este definitivă, inculpații urmând să fie judecați în stare de arest preventiv

Reamintim că Tribunalul Alba a dispus luni eliberarea din arest și judecarea în stare de libertate a celor 6 înculpați din dosarul traficului de droguri. Este vorba despre Paul Burcin, Mihai Romoșan, Raul Mihai Nichimiș, Marius Cornel Aldea, Gabriel Cotuțiu și Emanuel Cornel Ghenescu. Alături de cei şase au mai fost trimiși în judecată și Ana Giurgiu, Bianca Adriana Aldea, Robert Tică și Grigore Aldea, toți judecați în lipsă. Următorul termen de judecată la Tribunalul Alba a fost stabilit pentru 26 noiembrie.

Decizia Tribunalului Alba de eliberare sub control judiciar a inculpaților a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia, instanță care s-a pronunțat definitiv în această cauză.

Reamintim că procurorii DIICOT au reușit, la începutul lunii octombrie, destructurarea unei grupări infracționale acuzată  de trafic de droguri. Şapte dintre suspecții reținuți de oamenii legii au fost arestați preventiv de instanțele de judecată pentru 29 de zile. Este vorba despre Mihai Romoșan, Ionuț Gabriel Cotuțiu, Marius Gabriel Aldea, Robert Tică (arestat în lipsă), Paul Burcin, Emanuel Cornel Ghenescu şi Raul Mihai Nichimiş.

Tinerii sunt acuzați de deținere, trafic și introducere în țară de droguri de mare risc. Ofițerii BCCO și procurorii DIICOT au organizat mai multe percheziții la domiciliile membrilor unei grupări infracționale în cadrul cărora au ridicat o cantitate de 600 de grame de haşiş, două arme de vânătoare și muniția aferentă.

Mai mult, în 26 septembrie, oamenii legii au interceptat un transport din Spania conținând 300 de grame de hașiș, dar și mai multe pliculețe de skunk (o varietate de canabis mai puternic). Drogurile urmau să fie vândute la prețul de 50-60 de lei gramul.

În total, au fost vizați 12 traficați precum și 30 de consumatori, iar în urma audierilor opt persoane au fost propuse pentru arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. prostie

    joi, 15.11.2012 at 17:51

    Deci nu pot sa cred. Acesti oameni ai legii sau cum se numesc isi bat joc de arestati?….Sunt in stare de libertate , ba nu pe arest, sunt iar judecati in stare de libertate , dar nu sunt iar pe arest …Deci diicotu’ ce face , nu sunt destule dovezi impotriva lor si asa isi bat joc de ei ca nu pot sa’i mi tina pe arest degeaba dar facand recursuri probabil castiga timp si ii mai tin la racoare. Rusine !!…. Oricum pe trafic de droguri, tzigari si alte lucruri aduse ilegal se fac multi bani pentru stat. E de inteles !!!

  2. babaroasele

    vineri, 16.11.2012 at 08:14

    Auzi mai prostie!!!

    Sa inteleg ca ai ceva GUNOAIE prin lot??

    GUNOIELE ALEA din arest ca oameni nu ii pot numi sunt adevarate usi de biserica!!

    Sunt prea mici pedepsele pentru asemenea GUNOAIE!!!

    Bataia de joc o incep GUNOAIELE respective!!Auzi bataie de joc!!HA!HA!HA!!!

  3. ha ha

    duminică, 18.11.2012 at 16:02

    asa le trebuie, parnaie!!!! astia is doar sagetile urmeaza si interlopii :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax