Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curtea de Apel Alba Iulia face demersuri pentru a repara clădirea de pe care a început să cadă tencuiala

Publicat

Joi, puţin după ora 16.00, de la arcada faţadei principale a clădirii situate în str. I.C. Brătianu nr.1, în care îşi are sediul Curtea de Apel Alba Iulia, s-au desprins câteva bucăţi de tencuială de dimensiuni mici care au căzut pe trotuarul din apropierea intrării principale în clădire. Conducerea Curţii de Apel Alba Iulia, informată la momentul incidentului, a dispus imediat măsurile necesare pentru împrejmuirea zonei respective, unde s-a constatat existenţa în continuare a unui risc de cădere a tencuielii, pentru siguranţa persoanele aflate în trecere în acea zonă.

FOTO: Bucăți de tencuială din clădirea în care funcționează CJ Alba au căzut pe scări, la intrarea principală

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, Curtea de Apel Alba Iulia a realizat un plan de intervenţie, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fie refăcute finisajele în zona afectată.

Având în vedere că imobilul este inclus în lista monumentelor istorice a fost formulată o adresă în acest sens către Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Alba în vederea realizării cât mai urgente a demersurilor necesare pentru realizarea reparaţiilor, transmit reprezentanţii instituţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax