Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gregorian Bivolaru, achitat de Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Gregorian Bivolaru, liderul grupării MISA, a fost achitat, luni, de către magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia, privind acuzaţiile ce i se aduc în dosarul de trafic de minori şi perversiune sexuală în formă continuată. Judecătorii au respins apelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu şi au menţinut decizia instanţei din Sibiu.

„Prin hotărârea pronunţată de Tribunalul Sibiu, în urma judecării pe fond a acestei cauze, inculpatul Gregorian Bivolaru a fost achitat, în baza art. 11 pct. 2 lit. a, raportat la art. 10 pct. 1 lit. a Cod procedură penală (fapta nu există), de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuală în formă continuată, trafic de minori şi s-a dispus încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor în formă continuată, tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale”, se arată în comunicatul făcut public de purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Cu privire la ceilalţi doi inculpaţi în cauză, trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală în formă continuată, respectiv tentativă la infracţiunea de trafic de migranţi, instanţa de fond a dispus încetarea procesului penal, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

Hotărârea Curții de Apel Alba Iulia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax