Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dan Barna, candidatul comun la prezidențiale al Alianței 2020 USR PLUS. Dacian Cioloș va candida la funcția de prim-ministru

ciolos barna

Publicat

Președintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul comun al Alianței 2020, pentru alegerile prezidențiale. Dacian Cioloș, președintele PLUS a fost desemnat candidatul celor două formațiuni politice, la funcția de prim-ministru. 

Surse politice au declarat pentru G4 media că USR și PLUS au încheiat vineri negocierile pentru încheierea alianței politice în cadrul căreia cele două partide să participe împreună la toate alegerile care vor urma în perioada următoare: prezidențiale, locale și parlamentare.

Vezi și LISTA: 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni. SONDAJ: cine crezi că merită să fie următorul președinte al României?

Potrivit surselor citate, acordul Alianței nu prevede și împărțirea efectivă a locurilor pe liste nici la locale, nici la parlamentare, urmând ca acest lucru să fie făcut în proximitatea fiecărei runde de alegeri.

Conducerea Alianței 2020 va fi asigurată, în continuare, de cei doi președinți ai USR și PLUS – Dacian Cioloș și Dan Barna – în calitate de co-președinți, alături de Birourile Naționale ale celor două formațiuni.

sursă: G4media.ro

sursa foto: Facebook alianta 2020 Usr Plus

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 19.07.2019 at 21:39

    Si culmea, ca asta va si iesi.! Ca la Johannis.Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate