Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dan Petrescu și-a încheiat contractul cu CFR Cluj. Unde va pleca antrenorul care a scris istorie în alb și vișiniu

Publicat

Dan Petrescu a încheiat prematur colaborarea cu CFR 1907 Cluj, după ce nu a reușit să câștige un al șaselea titlu consecutiv de campioană.

Echipa din Gruia, CFR Cluj a anunțat joi, 8 iunie rezilierea contractului cu Dan Petrescu, antrenorul alături de care au câștigat 5 titluri de Campioni ai României.

Dan Petrescu a avut ca obiective pentru stagiunea recent încheiată câștigarea SuperLigii României, câștigarea Cupei României și accederea în grupele unei competiții europene.

Dintre cele 3 obiective, doar accederea în grupele UEFA Conference League a fost atinsă de către antrenorul clujenilor, competiție în care aceștia au ajuns până în faza play-off-ului eliminator.

Deja de câteva săptămâni se discută intens despre înlocuirea „Bursucului”, unul dintre favoriții de a prelua conducerea echipei din Gruia fiind Cristiano Bergodi, fost antrenor al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Vezi: Cum s-a aflat dintr-un poster, cine ar urma să fie noul antrenor al CFR Cluj. Dan Petrescu mai are de pregătit un meci

„Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului.

Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani”, au spus reprezentanții clubului CFR 1907 Cluj într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook.

Potrivit ProSport, „Super-Dan” ar urma să antreneze formația din Koreea de Sud, Jeonbuk Hyundai Motors, echipă actualmente situată pe locul 7 în K1-League, competiția internă a koreenilor.

Dan Petrescu va ajunge în Koreea de Sud în data de 12 iunie, unde va susține o conferință de presă la sediul companiei Hyundai Motor, mai menționează sursa citată.

foto: Facebook/ Dan Petrescu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax