Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Dan Simedru: Control „dirijat” la Uzina Mecanică Cugir, de la Ministerul Economiei. „Pedeapsă” pentru cei care au votat împotriva PSD

Publicat


dan simedru, teodor atanasiuDeputatul PNL Alba, Dan Coriolan Simedru a declarat că la Uzina Mecanică Cugir, după alegerile prezidenţiale s-a făcut un control „dirijat” din partea Ministerului Economiei. Simedru spune că din ciclul „să-i pedepsim pe cei care au votat împotriva PSD”, controlul a fost făcut numai la Uzina Mecanică din Cugir, fără cele două întreprinderi ale RomArm. În prezent conducerea Uzinei Mecanice Cugir este asigurată de Romulu Micu, membru PNL.

„Este un control dirijat la Uzina Mecanică din Cugir, unde se fac presiuni politice asupra directorului general. Faptul că este un control, este un lucru corect şi normal  ca ministrul Economiei să trimită corpul de control să controleze întreprinderile din RomaArm. Mă bucur că controlează întreprinderile care au reuşit să fie pe un profit, şi un profit substanţial.

Îmi doresc ca acest control dacă tot este la Cugir să meargă şi la Fabrica de Arme Cugir, acolo unde lucrurile cu adevărat nu merg prea bine. M-aş bucura dacă aceste lucruri se vor face şi atunci eu nu mai pot să spun că este un control dirijat şi tendenţios”, a declarat deputatul PNL Alba.

Simedru spune că aceste controale au fost făcute chiar după alegerile prezidenţiale. Suspiciunea lui este că acest control „dirijat” s-a făcut numai la Uzina Mecanică Cugir, care are ca director un membru PNL, pe Romulus Micu, fără Fabrica de Arme, unde conducerea este formată de un „buchet” de membri PSD.

Întrebat de ce susţine că este un control „dirijat”, deputatul PNL Alba a precizat: „Cum aţi vedea lucrurile dacă sunt două întreprinderi la Cugir, una pe profit şi alta pe pierdere, iar ministru trimite controlul la cea pe profit”.

A fost completat de preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu care a spus că „sub nicio formă domnul Dîrzu nu a făcut trafic de influenţă cerând acest lucru. El nu se ocupă cu asta”.

A caracterizat acest control trimis de Ministerul Economiei ca o pedeapsă pentru cei care nu l-au votat pe Ponta: „Din ciclul să-i pedepsim pe cei care au votat împotriva PSD”.

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ECONOMIE

Declarația unică se modifică pentru a include câștigurile din criptomonede. Ce venituri trebuie să declari și când

Publicat

anaf ajfp finante alba

Conform noului Cod fiscal, veniturile obținute din criptomonede de către de către persoanele fizice se vor impozita, de la 1 ianuarie 2020. În anumite cazuri, se va plăti și contribuția la sănătate. Declarația fiscală unică va suferi, din acest motiv, mici modificări pentru a include și veniturile din tranzacționarea criptomonedelor. Termenul de depunere a declarației […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cinci posturi de preot vacante în județul Alba. Lista parohiilor, numărul de enoriași și criterii de selecție

Publicat

Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia a publicat lista parohiilor vacante în această perioadă. Din cele nouă posturi afișate, opt sunt disponibile prin numire, iar unul prin transfer. Cinci posturi sunt disponibile în județul Alba, trei în Sighișoara și unul Târgu Mureș. Posturi vacante, disponibile prin numire: Preot paroh, Parohia Heria cu filia Sânbenedic, Protopopiatul Aiud; Număr […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Serviciul Român de Informații – SRI face angajări. LISTA posturilor disponibile și condiții obligatorii

Publicat

sri

Serviciul Român de Informații (SRI) face în aceasta perioadă angajări. Compatibili pentru o posibilă carieră în cadrul serviciului secret sunt specialiștii în IT, traducătorii care cunosc o limbă străină de interes precum: arabă, rusă, chineză, germană sau maghiară.  De asemenea, SRI caută psihologi, medici și infirmieri.   Lista completă cu categoriile de specialişti / personal pe […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

Unii elevi din Alba fac naveta 50 km ca să ajungă la școală. Care este situația din țară

Publicat

Peste 2000 de elevi din Alba fac naveta la școală. Majoritatea au de parcurs, în medie, 20-25 de kilometri, dar sunt și cazuri de elevi care fac naveta 50 de kilometri, potrivit IȘJ Alba. Dacă unii dintre elevi sunt nevoiți să facă naveta la școală pentru că în localitatea de domiciliu nu au unitate de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate