Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dan Simedru: Control „dirijat” la Uzina Mecanică Cugir, de la Ministerul Economiei. „Pedeapsă” pentru cei care au votat împotriva PSD

Publicat

dan simedru, teodor atanasiu Deputatul PNL Alba, Dan Coriolan Simedru a declarat că la Uzina Mecanică Cugir, după alegerile prezidenţiale s-a făcut un control „dirijat” din partea Ministerului Economiei. Simedru spune că din ciclul „să-i pedepsim pe cei care au votat împotriva PSD”, controlul a fost făcut numai la Uzina Mecanică din Cugir, fără cele două întreprinderi ale RomArm. În prezent conducerea Uzinei Mecanice Cugir este asigurată de Romulu Micu, membru PNL.

„Este un control dirijat la Uzina Mecanică din Cugir, unde se fac presiuni politice asupra directorului general. Faptul că este un control, este un lucru corect şi normal  ca ministrul Economiei să trimită corpul de control să controleze întreprinderile din RomaArm. Mă bucur că controlează întreprinderile care au reuşit să fie pe un profit, şi un profit substanţial.

Îmi doresc ca acest control dacă tot este la Cugir să meargă şi la Fabrica de Arme Cugir, acolo unde lucrurile cu adevărat nu merg prea bine. M-aş bucura dacă aceste lucruri se vor face şi atunci eu nu mai pot să spun că este un control dirijat şi tendenţios”, a declarat deputatul PNL Alba.

Simedru spune că aceste controale au fost făcute chiar după alegerile prezidenţiale. Suspiciunea lui este că acest control „dirijat” s-a făcut numai la Uzina Mecanică Cugir, care are ca director un membru PNL, pe Romulus Micu, fără Fabrica de Arme, unde conducerea este formată de un „buchet” de membri PSD.

Întrebat de ce susţine că este un control „dirijat”, deputatul PNL Alba a precizat: „Cum aţi vedea lucrurile dacă sunt două întreprinderi la Cugir, una pe profit şi alta pe pierdere, iar ministru trimite controlul la cea pe profit”.

A fost completat de preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu care a spus că „sub nicio formă domnul Dîrzu nu a făcut trafic de influenţă cerând acest lucru. El nu se ocupă cu asta”.

A caracterizat acest control trimis de Ministerul Economiei ca o pedeapsă pentru cei care nu l-au votat pe Ponta: „Din ciclul să-i pedepsim pe cei care au votat împotriva PSD”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax