Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Danezii caută căpșunari români. Vezi condițiile de angajare și perioada de selecție a candidaților

Publicat

Angajatorii danezi oferă locuri de muncă pentru 35 de români, la cules de căpşuni, potrivit unui anunţ al ANOFM. Contractele sunt pentru o perioadă de șase-șapte săptămâni, iar salariul depinde de cantitatea recoltată.

Angajatorii caută lucrătorii cu experiență anterioară la culesul căpșunilor, care să vorbească limba engleză la nivel mediu. Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plătește echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro brut/kg.

Munca se desfașoară la fermă ecologică, în aer liber. Culesul căpșunilor începe devreme, la 4-5 dimineața, iar sezonul de recoltare începe aproximativ la începutul lui iunie și se termină în jurul datei de 15 august.

Cei interesați pot trimite CV cu poză, redactat în limba engleză și în format Europass, la adresa info@duborgjordbaer.dk. De asemenea, candidații vor trebui să completeze online și un formular de aplicare, ce poate fi găsit pe internet, la aceeași adresă. Termenul limită pentru aplicare este de 31 ianuarie.

Preselecția persoanelor care au aplicat se face de către angajator, firma Duborg Jordbær, Duborgvej 30 6360, din localitatea Tinglev, regiunea Jutland. Invitația persoanelor preselectate la etapa finală de selecție, se va face în timp util, de către consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, din județul de domiciliu al candidatului. Selectia va avea loc la Oradea, în luna februarie.

 Sursa: realitatea.net

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax