Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Daniel Breaz după câştigarea alegerilor: „Vreau ca Universitatea 1 Decembrie să devină o instituţie respectată”

Publicat

Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia se laudă, începând de miercuri, cu cel mai tânăr rector din România. Matematicianul în vârstă de doar 36 de ani, Daniel Breaz a reuşit să obţină voturile electoratului, iar, începând din 12 martie, acesta va prelua ştafeta predată de Moise Achim. Breaz are planuri mari cu instituţia de învăţământ superior şi îşi propune ca universitatea să urce pe o poziţie superioară în clasificările făcute de minister în acest moment, să se dezvolte şi să fie recunoscută atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Vezi ce a declarat Daniel Breaz după câştigarea alegerilor:

„Vreau să creionez în jurul meu o echipă care înseamnă absolut toţi colegii tineri şi colegii vârstnici, astfel încât să reuşesc să-i motivez în continuare, să dezvoltăm universitatea pentru ca instituţia din Alba Iulia să devină o instituţie respectată în învăţământul superior din România şi nu numai. Colaborarea cu vechiul rector va fi una foarte bună, pentru că este un om cu experienţă şi cred că nu poate fi pusă la îndoială experienţa pe care o are”.

Întrebat dacă doreşte să confirme zvonurile potrivit cărora Moise Achim ar putea fi unul din noii prorectori ai universităţii, Breaz a declarat: „Nu vreau să comentez absolut nici un zvon. Deocamdată eu îmi aştept numirea oficială din partea ministrului Educaţiei, iar apoi, în urma consultărilor cu Senatul Universităţii, care a fost ales cu trei săptămâni în urmă, vom decide cine va fi prorector în noua echipă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. el conquistador

    miercuri, 29.02.2012 at 17:53

    colaborarea cu vechiul rector? o fraza care im da fiori. Vechiul rector a distrus universitatea, a aliniat-o politic si a inglobat-o intereselor corporatiste ale RMGC (singura universitate din tara care a avut nesimitirea sa faca asa ceva)
    Breaz trebuie sa indeparteze Universitatea de politica si de RMGC si sa inceteze fabricarea de diplome pe banda rulanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax