Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Daniel Breaz, odă pe Facebook pentru Voicu Paul: ”Este un lider transformațional, liantul între cei care formează societatea”

Daniel Breaz

Publicat

Senatorul Daniel Breaz a postat vineri, pe contul său de Facebook, un mesaj deschis de susținere pentru candidalul liberal la funcția de primar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul. 

”Paul Voicu este un lider transformațional”, care ”poate fi liderul comunității noastre, liantul între toți cei care formează societatea”, scrie senatorul. 

Daniel Breaz (care este și rector al Universității ”1 Decembrie 1918”) a fost ales pe lista PSD, dar a în urmă cu aproximativ o lună a demisionat din partid, aducând critici dure organizației județene a social-democraților.

Speculațiile au fost încă de atunci că acesta se va îndrepta spre PNL. Recent, Breaz a fost reales vicepreședintele Consiliului Național al Rectorilor.

”Alegerile locale sunt, mai presus de orice, despre oameni și soluții punctuale. Nu despre partide, funcții și orgolii. Eu cred în oameni, în echipe, în comunitățile puternice, capabile să propună obiective și să definitiveze proiecte, să gândească pe termen lung.

Am convingerea că opțiunea continuității în Alba Iulia este soluția cea mai potrivită pentru noi, pentru albaiulieni.
Susținerea îmi este argumentată, în primul rând, de rezultate concrete, de creşterea nivelului de trai, îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din Alba-Iulia.

Totodată, colaborarea inter-instituțională foarte bună pe care am avut-o cu echipa de la Primăria Albei Iulia, în calitate de rector al “Universității 1 Decembrie 1918”, mă face să afirm că Paul Voicu este un lider transformațional, ce dispune de capacitatea și de abilitățile necesare pentru a pune Alba Iulia pe harta orașelor performante.

Centrat pe educație, promovând o cultură a dialogului axată pe bunăstarea cetățeanului și pe dezvoltarea armonioasă a urbei, Paul Voicu poate fi liderul comunității noastre, liantul între toți cei care formează societatea.

Alba Iulia este un oraș cu un potențial imens, un oraș viu, care merită să fie condus de profesioniști, de oameni onești, cu experiență și cu dorința de a lucra corect, pentru oameni.

Cu bun simț, seriozitate și responsabilitate, poți realiza multe proiecte în beneficiul cetățenilor. Doar cu motivația faptului că binele comun este mai presus de orice, se pot naşte comunitățile cu adevărat durabile.

Am convingerea că albaiulienii vor face alegeri înțelepte, pentru un viitor sigur” a scris Daniel Breaz pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 25.09.2020 at 18:41

    Nu ti-a sangerat limba dupa scrierea acestei osanale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate