Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Daniel Zdrânc, propus de PSD Alba drept candidat la funcția de președinte al CJ Alba. Organizația din Sebeș, dizolvată

zdranc

Publicat

PSD Alba l-a propus sâmbătă pe Daniel Zdrânc drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, din partea partidului. Decizia a fost luată sâmbătă în Comitetul Politic Județean al formațiunii și a fost confirmată pentru Alba24 chiar de acesta. 

Daniel Zdrânc a studiat la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și este vicepreședinte al Autorității Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

”Județul Alba are nevoie de o administrație județeană performantă, cu o viziune clară de dezvoltare pe termen lung dar și capacitatea de a avea rapid rezultate.

În cadrul ședinței Comitetului Politic Județean, împreună cu colegii din PSD Alba am stabilit acest traseu politic pe care ne dorim să mergem pentru județul Alba.

Construim o echipă care să muncească în următorii ani, o alternativă credibilă, cu proiecte concrete pentru administrația județeană, un plan de guvernare locală. În acest sens voi folosi întreaga mea experiență locală și națională în administrație, acumulată în ultimii ani.

Le mulțumesc colegilor pentru încredere și înțeleg această responsabilitate de a coordona echipa, ca o oportunitate de a schimba modul în care facem politică și administrație pentru oamenii din Alba.

Îi chem alături de noi pe toți cei care vor binele comunității noastre, o administrație performantă și bunăstare pentru conjudețenii noștri!” a transmis Daniel Zdrânc, duminică.

Tot sâmbătă s-a luat și decizia propunerii senatorului Călin Matieș drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

De asemenea, o altă decizie importantă a fost dizolvarea organizației PSD Sebeș și preluarea ei de către purtătorul de cuvând al PSD Alba, Radu Cristian.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. PoliTICHIA chelului

    duminică, 10.04.2022 at 17:39

    O noua ,,tradare,, a smecherasilor tineri din psd, care iar dau lovituri sub centura celor au infiintat organizatiile si aveau un nume cunoscut votantilor. Vin cu tinerei fara experienta profesionala si politica, fara un CV cat de cat. Nu stiu sa organizeze sedinte cu organizatiile locale, nu cunosc nici macar membrii de partid. Oicum,dupa inhaitarea cu pnl si-au tras singur suturi la poponeata cu pampersi inca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate