Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

David Mihail, fostul copreședinte al USR PLUS Alba, DEMIS din funcția de comisar șef adjunct al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

Primul ministru l-a revocat din funcția de comisar general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu cu rang de subsecretar de stat pe reprezentantul USR PLUS Alba, David Mihail. Decizia a fost publicată marți seara în Monitorul Oficial.

David Mihail a fost numit în funcția de la Garda Națională de Mediu în aprilie 2021 . Acesta a absolvit Facultatea de Istorie a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Este co-președinte la USR PLUS Alba.

Înainte de a ajunge comisar adjunct la Garda Națională de Mediu a fost director general adjunct la o firmă din domeniul transportului de marfă și logistică.

”Având în vedere propunerea ministrului mediului, apelor și pădurilor formulată prin Adresa nr. 30.297/BT din 8 septembrie 2021, înregistrată la
Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/21.147/THG din 8 septembrie 2021, în temeiul art. 29 și al art. 31 lit. e) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 9 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 1.005/2012 privind organizarea și funcționarea Gărzii Naționale de Mediu, cu modificărileși completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul David Mihail se eliberează din funcția de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu” se arată în documentul semnat de primul ministru Florin Cîțu, publicat în Monitorul Oficial.

David Mihail este al doilea reprezentant USR PLUS din Alba demis după declanșarea crizei politice din coaliția de la guvernare. Claudiu Nemeș , un alt reprezentant USR PLUS în administrație a fost demis acum câteva zile din funcția de subprefect al județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax