Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

De ASTĂZI: Înscrieri la școlile MAI 2021 – poliție, jandarmi, pompieri. Condiții, acte necesare, locuri, calendarul probelor

Publicat

De luni, 15 februarie, cei interesați de o carieră în poliție sau în celelalte instituții MAI – Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență – se pot înscrie pentru admiterea în școlile de specializare în aceste profesii.

Admiterea la școlile MAI – agenți de poliție, agenți de poliție de frontieră, jandarmi, pompieri 2021

Vezi condițiile de recrutare, detalii despre probe și alte informații utile pentru candidați:

ADMITERE MAI 2021: ÎNSCRIERI la şcolile de agenţi de POLIȚIE şi subofiţeri jandarmi, pompieri. LOCURI, acte necesare, CALENDAR, condiții

La unitățile de învățământ ale Ministerului de Interne sunt disponibile 2.403 de locuri, astfel:

– 1.483 locuri specializare agent de poliţie (Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – specializarea Agent de poliţie – 1.283 locuri; Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – specializarea Agent de poliție – 200 locuri)
– 220 locuri specializare agent de poliţie de frontieră (Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea)
– 400 locuri specializare subofiţer de jandarmerie (Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – specializarea subofiţer de jandarmi – 200 locuri; Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – specializarea subofiţer de jandarmi – 200 locuri)
– 278 locuri specializare subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti)
– 22 locuri specializare maistru militar auto (Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti)

Înscrierile se fac în perioada 15 – 28 februarie 2021, iar depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare se face până în 10 martie. Evaluarea psihologică va fi până în 8 martie, iar proba de evaluare a performanței fizice va fi în perioada 18 martie – 24 martie.

Proba de verificare a cunoștințelor (testul-grilă) este programată în 27 martie.

Apoi, în perioada 29 martie – 16 aprilie, cei declarați admiși la probele anterioare vor avea examinarea medicală.

Rezultatele finale ale admiterii sunt aduse la cunoștința candidaților prin afișare pe site-ul oficial al unităților de învățământ, până la data de 17 aprilie 2021.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax