Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări de reparații pe mai multe străzi din Alba Iulia. Marți şi miercuri se intervine pe Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu

Publicat

Începând de marți, cei care vor circula cu mașinile prin Alba Iulia trebuie să știe că traficul va fi îngreunat de executarea unor lucrări de reparație pe mai multe străzi din oraș. Este vorba de lucrări de frezare a unor suprafețe și turnare de covor asfaltic pe porțiuni mici, atât în centrul orașului, cât și în cartierul Cetate.

Marți şi miercuri se intervine pe străzile Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu, după care lucrările vor începe pe Calea Moților până la stadion și vor continua în cartierul Cetate.

„Participanții la trafic sunt informați că în următoarea perioadă se vor executa lucrări de reparații a tramei stradale pe mai multe artere principale și secundare din oraș.  În cursul zilei de marți sunt prevăzute lucrări de frezare a suprafețelor faianțate și cu denivelări de asfalt pe străzile Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu. Urmează ca lucrările să continue pe Calea Moților până la stadion și să se ramifice pe celelalte artere principale din cartierul Cetate (Revoluției, Republicii etc.) După frezare se va trece la remedierea suprafețelor degradate prin plombări sau turnarea de covoare asfaltice de mici dimensiuni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, Mihai Coșer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Raul Smecherie

    marți, 08.10.2013 at 11:42

    De ce repara tot acelas zone de mai multe ori ?
    Oare ca fac lucrari de proasta calitate sa tana putin casa mai faca bani ?

    Hava mai asvalteaza si strazile ce nu sunt asfaltate nu mai baga banii in buzunare !

  2. Elena

    marți, 08.10.2013 at 14:05

    Buna ziua domnule Coser,
    puteti sa-mi spuneti cand reparati si strada Garoafelor din Oarda de Jos?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax