Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RESTRICŢII de CIRCULAŢIE auto la trecerea de cale ferată din Vinţu de Jos, zona DN7. Se construieşte PASAJ CF

Publicat

bariera tren Circulaţia autovehiculelor a fost restricţionată de luni, 14 septembrie, începând cu ora 8.00, în zona pasajului de cale ferată de pe raza comunei Vinţu de Jos – DN7 – DJ 107C. Cauza este derularea lucrărilor de reabilitare la tronsonul CF Braşov-Simeria, în cadrul cărora este inclus proiectul de construire a unui pasaj CF pentru circulaţia autovehiculelor şi pietonilor.

Şoferilor li se recomandă să respecte semnalizările provizorii şi să circule cu prudenţă în zonă. Accesul spre Alba Iulia se poate face prin variante ocolitoare, pe DN 7, prin Sebeş sau prin comuna Vinţu de Jos (DC 705B).

Tronsonul care trece prin județul Alba face parte din linia de cale ferată Brașov-Simeria, parte a Coridorului IV paneuropean. După finalizarea lucrărilor trenurile de călători ar trebui sa atingă o viteză maximă de 160 de kilometri pe oră, iar cele de marfă vor ajunge până la 120 de kilometri pe oră.

Modernizarea presupune lucrări de consolidare, de reabilitare a podurilor şi podeţelor şi construcţia unora noi, lucrări de electrificare şi energoalimentare, de telecomunicaţii, precum şi reablitarea clădirilor şi a altor spaţii.

De asemenea, include construirea unui pasaj CF pentru circulaţia autovehiculelor şi pietonilor peste calea ferată. Lucrările au fost estimate să dureze mai multe luni, însă, cel puţin deocamdată, restricţiile de circulaţie au fost aprobate până în decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax