Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

De DUMINICĂ: Bazinul Olimpic din Alba Iulia se închide pentru trei săptămâni. Se vor face lucrări de revizie și igienizare

Publicat

bazinul olimpic alba iulia Bazinul Olimpic din Alba Iulia se închide începând de duminică, 11 octombrie, pentru o perioadă de trei săptămâni. Locaţia va intra în revizie și cu această ocazie se va face și „o curățenie generală”, potrivit primarului Mircea Hava.

Presupunerile că Bazinul Olimpic ar putea fi închis temporar au fost conformate de primarul Mircea Hava. De duminică, timp de minimum trei săptămâni, bazinul va fi închis.

„Dacă nu făceam oprirea acum, o făceam în decembrie. Odată cu oprirea aceasta, sunt lucruri care trebuie remediate acolo. Nu curge la intrarea-ieșirea conductelor care alimentează bazinul cu apă și se face recircularea. Odată cu această revizie se va face și acolo tot ceea ce trebuie.

M-am întâlnit cu reprezentatntul CNI – pentru că bazinul a fost făcut guvern prin CNI -, există garanție, directorul firmei, proiectantul șef și miercuri sau joi o să avem și cel care va face ce trebuie făcut acolo. Cu această revizie se va intra și în curățenie generală la tot ce se află acolo. Sperăm să nu dureze mai mult de trei săptămâni, după care bazinul va intra din nou în funcțiune, urmând ca la anul, tot așa în toamnă, să oprim pentru o săptămână funcționarea bazinului pentru igienizare, revizii, vopsire. Este un lucru obligatoriu pe care trebuie să îl facem”, a declarat primarul Mircea Hava.

Reamintim că Bazinul Olimpic a fost redeschis, după patru ani de lucrări de modernizare, în 18 iulie 2014.

Valoarea totală a investiţiei din partea CNI fost de 11.768.180 lei, iar din bugetul local au mai fost alocaţi alţi 1.275.876 lei, pentru sistemul de acces, mobilier, dotare, dar şi costuri de consolidare a structurii bazinului. Bazinul Olimpic are, pe lângă sala propriu-zisă, cu piscină acoperită şi saună umedă şi uscată, vestiare, duşuri utilate cu uscătoare, cabinet medical. Firma care a executat lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic este SC TIM SA Cluj Napoca.

Administraţia locală a suportat financiar executarea lucrărilor de instalare a controlului acces, inclusiv a cabinelor aferente, montarea barierelor batante de acces, realizarea balustradelor de separare a circuitelor de acces în incinta bazinului, precum și realizarea lucrărilor de instalații de rețele voce, date și wireless, de supraveghere video, de sonorizare și ceasoficare.

Bazinul Olimpic a intrat în reparaţii capitale din 2010, iar deschiderea acestuia a fost amânată de mai multe ori din cauza problemelor legate de finanţare şi a complexităţii lucrărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax