Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De la 1 iulie: Primăria Cugir va administra direct pieţele şi târgurile din oraş, după încetarea contractului cu SC Cugireana. Regulament şi închirieri

Publicat

Din 1 iulie 2014, activitatea piețelor agroalimentare și a târgurilor care funcționează pe raza oraşului Cugir va fi gestionată direct de primărie, prin Serviciul Comunitar Local de Utilități Publice – Biroul Administrarea Domeniului Public și Privat. Propunerea a fost lansată spre aprobare consilierilor locali după ce societatea care administra pieţele, Cugireana SA, a intrat în lichidare şi contractul între primărie şi firmă încetează.

Potrivit proiectului ce va fi prezentat consilierilor locali în şedinţa de marţi, predarea-primirea bunurilor care au făcut obiectul contractului de dare în administrare încheiat cu SC Cugireana SA se va face pe bază de proces verbal încheiat de către o comisie care va numită prin dispoziție a primarului și lichidatorul judiciar Dorca Insolv IPURL. De asemenea, contractele de închiriere boxe încheiate de Sc Cugireana SA se prelungesc, în aceleaşi condiţii, până la data de 30 septembrie 2014.

Preluarea de la SC Cugireana SA a administrării pieţelor agroalimentare din Cugir şi trecerea la modul de administrare directă de către Primărie a acestora se impune în urma comunicării venite de la lichidatorul societăţii, după cum arată iniţiatorii proiectului de hotărâre CL.

Vedeţi detalii din regulamentul de organizare şi funcţionare a pieţelor în oraşul Cugir propus spre aprobare în şedinţa CL şi detalii despre închirierea spaţiilor de vânzare pe Cugir24.ro.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax