Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De LUNI, Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi din nou deschis pentru public, după lucrările de reparaţii şi revizii

Publicat

bazinul olimpic alba iulia Bazinul Olimpic din Alba Iulia se redeschide de luni pentru public, după ce a stat închis peste o lună, pentru reparații și lucrări de revizie în garanţie.

Orarul de funcționare al bazinului este între orele 7.00 și 22.00.

În săptămâna 1 – 7 august, între orele 10.00-12.00 și 18.00-20.00, activitățile din incinta bazinului (agrement, inițieri și antrenamente) sunt suspendate, deoarece lotul național de junioare la polo feminin se află în cantonament la Alba Iulia și efectuează antrenamente în intervalele orare menționate.

Administratorii bazinului au ales perioada de la mijlocul verii pentru astfel de operaţiuni pentru că „gradul de utilizare este cel mai scăzut din an din cauza concediilor”. Astfel, Bazinul Olimpic a fost închis din 27 iunie, pentru reparații şi revizii în garanție.

Reamintim că Bazinul Olimpic, recent modernizat, a mai fost închis temporar pentru reparaţii, la sfârşitul anului trecut, pentru o lună şi jumătate. Acum, după şase luni, sunt din nou probleme de funcţionare. Ar fi vorba despre aceleaşi defecţiuni de amenajare, la gurile de scurgere a apei din bazin.

Bazinul Olimpic din Alba Iulia a fost redeschis, după patru ani de lucrări de modernizare, în 18 iulie 2014.

Valoarea totală a investiţiei din partea CNI fost de 11.768.180 lei, iar din bugetul local au mai fost alocaţi alţi 1.275.876 lei, pentru sistemul de acces, mobilier, dotare, dar şi costuri de consolidare a structurii bazinului. Bazinul Olimpic are, pe lângă sala propriu-zisă, cu piscină acoperită şi saună umedă şi uscată, vestiare, duşuri utilate cu uscătoare, cabinet medical. Firma care a executat lucrările de reabilitare a Bazinului Olimpic este SC TIM SA Cluj Napoca.

Administraţia locală a suportat financiar executarea lucrărilor de instalare a controlului acces, inclusiv a cabinelor aferente, montarea barierelor batante de acces, realizarea balustradelor de separare a circuitelor de acces în incinta bazinului, precum și realizarea lucrărilor de instalații de rețele voce, date și wireless, de supraveghere video, de sonorizare și ceasoficare.

Bazinul Olimpic a intrat în reparaţii capitale din 2010, iar deschiderea acestuia a fost amânată de mai multe ori din cauza problemelor legate de finanţare şi a complexităţii lucrărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    vineri, 29.07.2016 at 21:53

    Cu aceleasi preturi nesimtite la abonamente?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax