Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: De LUNI se ÎNCHIDE Bazinul Olimpic din Alba Iulia, pentru lucrări de reparații

Publicat

Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi închis de luni, 12 august, pentru lucrări de reparații și revizii. Reprezentanții unității au anunțat că data redeschiderii va fi făcută publică, după ce firma care se ocupă de reparații va stabili amploarea lucrărilor necesare și va evalua durata acestora.

În această locație, Compania Națională de Investiții mai are de finalizat unele lucrări din proiectul de modernizare, ce nu au fost recepționate încă, potrivit administrației locale.

UPDATE: Potrivit administrației locale, vor fi executate lucrări de zugrăveli și igienizare, reparații la cuva bazinului, reparații la instalațiile de alimentare cu apă, termice și sanitare. Aceste lucrări au caracter anual. Data limită estimată pentru redeschidere este 10 septembrie 2019.

În acest timp, Primăria Alba Iulia pregătește documentațiile pentru lucrări de reparații la terasa necirculabilă de la centrala termică a Bazinului Olimpic. Aici au apărut fisuri și desprinderi ale hidroizolației, apa de ploaie deteriorând tavanul.

Potrivit anunțului primăriei, în contract sunt incluse și lucrări de hidroizolații, tencuieli, vopsitorii la gangul vizavi de spital (între loto prono și magazin material textile; între parterul blocului 35 cu 10 etaje și blocul 36 cu patru etaje), pe Bulevardul Revoluției 1989, ce asigură circulația cetățenilor către str. Arnsberg.

Valoarea totală a contractului este de 450.200 lei fără TVA. Ofertele pentru lucrări pot fi depuse până luni, 12 august, ora 12.00. Va fi aleasă oferta cu prețul cel mai scăzut, operatorii având posibilitatea să aleagă ambele lucrări sau una dintre ele.

Termenul de execuție a lucrărilor va fi de cel mult 20 de zile calendaristice de la primirea ordinului de începere, cu garanție de bună execuție de 24 de luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax