Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: De LUNI se ÎNCHIDE Bazinul Olimpic din Alba Iulia, pentru lucrări de reparații

Publicat


Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi închis de luni, 12 august, pentru lucrări de reparații și revizii. Reprezentanții unității au anunțat că data redeschiderii va fi făcută publică, după ce firma care se ocupă de reparații va stabili amploarea lucrărilor necesare și va evalua durata acestora.

În această locație, Compania Națională de Investiții mai are de finalizat unele lucrări din proiectul de modernizare, ce nu au fost recepționate încă, potrivit administrației locale.

UPDATE: Potrivit administrației locale, vor fi executate lucrări de zugrăveli și igienizare, reparații la cuva bazinului, reparații la instalațiile de alimentare cu apă, termice și sanitare. Aceste lucrări au caracter anual. Data limită estimată pentru redeschidere este 10 septembrie 2019.

În acest timp, Primăria Alba Iulia pregătește documentațiile pentru lucrări de reparații la terasa necirculabilă de la centrala termică a Bazinului Olimpic. Aici au apărut fisuri și desprinderi ale hidroizolației, apa de ploaie deteriorând tavanul.

Potrivit anunțului primăriei, în contract sunt incluse și lucrări de hidroizolații, tencuieli, vopsitorii la gangul vizavi de spital (între loto prono și magazin material textile; între parterul blocului 35 cu 10 etaje și blocul 36 cu patru etaje), pe Bulevardul Revoluției 1989, ce asigură circulația cetățenilor către str. Arnsberg.

Valoarea totală a contractului este de 450.200 lei fără TVA. Ofertele pentru lucrări pot fi depuse până luni, 12 august, ora 12.00. Va fi aleasă oferta cu prețul cel mai scăzut, operatorii având posibilitatea să aleagă ambele lucrări sau una dintre ele.

Termenul de execuție a lucrărilor va fi de cel mult 20 de zile calendaristice de la primirea ordinului de începere, cu garanție de bună execuție de 24 de luni.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Trascău Trail Run, concurs de alergare montană la Rimetea. Curse epice în peisaje de poveste. Înscriere și programul competiției

Publicat

trascau

La Rimetea va avea loc, pe 28 septembrie, a doua ediție a concursului de alergare montană Trascău Trail Run. Competiția se va desfășura pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Transilvania, într-un peisaj de poveste și cu semnificație istorică. Piatra Secuiului, Cetatea Colțești cu donjonul secular și pădurile de foioase ce îmbracă muntele Ardașcheia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sondaj Alba24, faza pe partide: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al municipiului Alba Iulia?

Publicat

s

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, stârnesc dezbateri și calcule în interiorul principalelor formațiuni politice din județ, în condițiile în care, în lipsa lui Mircea Hava, lupta este deschisă. Poziția de primar în municipiul reședință de județ este foarte importantă pentru orice partid, întrucât influențează mult și ceea ce se întâmplă în […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Ce pedeapsă a primit un tânăr din Cugir, care a amenințat cu moartea bătaia și mutilarea un agent de poliție

Publicat

politie

Un tânăr de 19 ani, din Cugir, a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu amânare, după ce a amenințat cu moarte, bătăia și cu mutilarea un agent de poliție.  Fapta s-a petrecut în data de 6 octombrie a anului 2018. Atunci agentul de poliție S.Ș. a intrevenit pe o stradă din municipiu, fiind […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 18.300 de lei, pensia medie pentru magistrați. Câte pensii de serviciu se plătesc în România

Publicat

Peste 3.800 de persoane beneficiau de pensii de serviciu, la finalul lunii iulie 2019, în baza Legii 303/2004, privind statulul procurorilor şi judecătorilor. Pensia medie în cazul acestor beneficiari era de 18.315 lei, din care 17.143 de lei cotă suportată din bugetul de stat, informează Mediafax. În total, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate