Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: De LUNI se ÎNCHIDE Bazinul Olimpic din Alba Iulia, pentru lucrări de reparații

Publicat


Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi închis de luni, 12 august, pentru lucrări de reparații și revizii. Reprezentanții unității au anunțat că data redeschiderii va fi făcută publică, după ce firma care se ocupă de reparații va stabili amploarea lucrărilor necesare și va evalua durata acestora.

În această locație, Compania Națională de Investiții mai are de finalizat unele lucrări din proiectul de modernizare, ce nu au fost recepționate încă, potrivit administrației locale.

UPDATE: Potrivit administrației locale, vor fi executate lucrări de zugrăveli și igienizare, reparații la cuva bazinului, reparații la instalațiile de alimentare cu apă, termice și sanitare. Aceste lucrări au caracter anual. Data limită estimată pentru redeschidere este 10 septembrie 2019.

În acest timp, Primăria Alba Iulia pregătește documentațiile pentru lucrări de reparații la terasa necirculabilă de la centrala termică a Bazinului Olimpic. Aici au apărut fisuri și desprinderi ale hidroizolației, apa de ploaie deteriorând tavanul.

Potrivit anunțului primăriei, în contract sunt incluse și lucrări de hidroizolații, tencuieli, vopsitorii la gangul vizavi de spital (între loto prono și magazin material textile; între parterul blocului 35 cu 10 etaje și blocul 36 cu patru etaje), pe Bulevardul Revoluției 1989, ce asigură circulația cetățenilor către str. Arnsberg.

Valoarea totală a contractului este de 450.200 lei fără TVA. Ofertele pentru lucrări pot fi depuse până luni, 12 august, ora 12.00. Va fi aleasă oferta cu prețul cel mai scăzut, operatorii având posibilitatea să aleagă ambele lucrări sau una dintre ele.

Termenul de execuție a lucrărilor va fi de cel mult 20 de zile calendaristice de la primirea ordinului de începere, cu garanție de bună execuție de 24 de luni.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul interimar a aprobat 1,4 miliarde lei pentru administrațiile locale. Cât primesc primăriile din Alba. LISTA

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Guvernul interimar a aprobat în ședința de luni acordarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pe listă sunt și 49 de localități din județul Alba, care vor primi sume între 100.000 de lei și 10.700.000 lei. Cei mai mulți bani ajung la Primăria Alba Iulia. La nivel național, suma […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Ocna Mureș: O casă a luat foc

Publicat

O casă din Ocna Mureș a luat foc luni, în jurul orei 16.20. Potrivit ISU Alba, pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Aiud cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Groapa de gunoi de la Galda, rămâne nefuncțională. Consiliul Județean Alba, obligat să refacă licitația de la zero

Publicat

Procedura de licitație pentru atribuirea unui operator la groapa de gunoi de  la Galda de Jos se va relua de la zero.  Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins luni, 14 octombrie, ca nefondată, plângerea făcută de SC ECO SUD SRL, în contradictoriu cu Consiliul Județean Alba, SC ECO Bihor SRL și Polaris Mediu SRL, față […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Sorin Bumb: Banii de autostrăzi se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Sorin Bumb a transmis într-un comunicat că banii de autostrăzi ai românilor se duc pe salariile compensatorii ale directorilor PSD „concediați” de Cuc. „Ministrul demis al Transporturilor și totodată cel mai slab Ministru al Transporturilor din istoria României, Răzvan Cuc, a declarat duminică că a restructurat 35 de posturi de directori […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate