Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoseaua de la ieșire din Alba Iulia spre Cluj, din nou în șantier. Intervenție de urgență E.On Gaz pe strada Al. I. Cuza

Publicat

Șoseaua de la ieșire din Alba Iulia înspre Cluj-Napoca, proaspăt inaugurată după peste un an de șantier, va fi „spartă” din nou în această săptămână. Compania E.On Gaz Distribuție va executa câteva intervenții de urgență în zonă, unde s-a constatat scurgere de gaze și pericol în exploatare la rețeaua de distribuție. Lucrările încep miercuri și durează 5 zile, după care, în maxim 7 zile, compania are obligația de a reface șoseaua la standardul inițial.

E.On Gaz Distributie a solicitat printr-o adresă Primăriei Alba Iulia acordul pentru executarea unei intervenții de urgență pe strada Alexandru Ioan Cuza la un punct de traversare. În urma verificărilor realizate de către specialiștii E.On, s-a constatat o scurgere de gaze la o traversare dinspre SC Progresul Socom spre Auto Valex.

În adresă se specifică gradul de pericol în exploatare la rețeaua de distribuție gaze, fapt ce impune acordarea avizului de lucrări de către primărie. Din discuțiile purtate cu reprezentanții E.On, lucrările vor demara miercuri și vor afecta prima bandă pe sensul de deplasare Cluj spre Alba Iulia, timp de 5 zile.

E.On desfășoară lucrări de intervenție la rețea pe strada Vasile Goldiș aproape de intersecția cu Bulevardul Revoluției, tot pentru remedierea unei defecțiuni.

Primăria a pus câteva condiții de refacere a drumului: lucrările vor fi executate de firma care a realizat proiectul inițial, SC Florea SRL. În vederea atingerii parametrilor, refacerea drumului va fi realizată conform specificațiilor tehnice din proiectul pe baza căruia a fost realizată șoseaua. Cheltuiala va fi suportată de E.On Gaz. Termenul de execuție a lucrărilor de refacere a drumului este de maxim 7 zile de la data execuției branșamentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Marcel

    miercuri, 15.01.2014 at 10:53

    as vrea sa o vad si pe asta (va fi refacut drumul in 7 zile plus 5 zile cat lucreaza adica maxim 12 zile), pariu ca se vor gasi tot felul de scuze si o sa stea groapa mult si bine in mijlocul drumului.

  2. kenzoo

    miercuri, 15.01.2014 at 13:03

    ….era si culmea ca un drum gata facut sa nu fie spart de cei de la gaz sau de la apa …..e ceva normal ca la noi dupa ce e terminata o lucrare ” meseriasi ” de la gaz sau dupa caz apa sa faca ” gropile ” de rigoare in asfaltul proaspat ….si sa vedeti pe urma reparatii :))) iar o sa fim clienti fideli la mecanicii auto …oare nu ar vrea cei de la gaz sa-si faca o gaura in cap de preferat intre ochi …

  3. ion

    joi, 16.01.2014 at 21:25

    cred ca astia de la gaz au facut inventarul la scule si au observat lipsa la ele dupa indelungi cercetari au constatat ca muncitorul Dorel care tot intamplator a lucrat acolo le-a ingrpat asa ca le cauta .Ps. Doamne da ca sa le gaseasca ca daca nu dracu ne-a luat :scmpeste gazu. Concluzie NU le-a gasit :SCUMPESTE GAZU. AMIN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax