Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

De vineri: ghișeele de relații cu publicul ale IPJ Alba vor funcționa, temporar, la Alba Mall. Sediul instituției va fi reabilitat

Publicat

Începând cu data de 22 decembrie 2023, ghișeele de relații cu publicul ale Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative și al Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase vor funcționa în incinta Alba Mall din municipiul Alba Iulia, strada Tudor Vladimirescu, nr. 50 A.

Programul de lucru al ghișeelor poate fi consultat pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Alba, iar adresele electronice de corespondență  rămân aceleași.

Ghișeele Serviciului Rutier, Ordine Publică și Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative vor funcționa la parterul Alba Mall, într-un spațiu situat pe aripa de vest, lângă pet shop.

Ghișeul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase va funcționa în zona administrativă a mall-ului, iar accesul va fi realizat prin spatele restaurantului de tip fast food, situat la parterul mall-ului.

Reamintim faptul că sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, situate în municipiul Alba Iulia, str. Ion I. C. Brătianu nr. 1 B, vor fi reabilitate prin fonduri europene.

Citește și Contractul pentru reabilitarea și modernizarea sediului IPJ Alba a fost semnat. Cum vor arăta clădirile și cât vor costa lucrările

La data de 22 septembrie 2023, a fost semnat contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții.

Ca urmare a semnării contractului de achiziție publică de lucrări și a emiterii ordinului de începere a lucrărilor de proiectare, sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Poliția Municipiului Alba Iulia și Pavilionul Ordine Publică vor fi reabilitate prin fonduri europene, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării, Axa 2-Schema de Granturi pentru eficientă energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2 – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

Obiectivul general al proiectului este aducerea clădirilor la parametrii de siguranță și stabilitate proiectați, reducerea cheltuielilor cu utilitățile, precum și reducerea cu peste 60% a consumului de energie și a emisiilor de dioxid de carbon. Totodată, se va crea cadrul necesar asigurării serviciilor publice oferite cetățenilor în cele mai bune condiții.

Contractul de achiziție publică a fost semnat între Inspectoratul de Poliție Județean Alba și Asocierea SC Lincoln Plus SRL – Secret Art SRL – Concept Studio SRL, lider de asociere: SC Lincoln Plus SRL.

Valoarea contractului de achiziție publică este de 32.898.442,00 lei, exclusiv TVA.

Durata de execuție a lucrărilor, conform proiectului, este de 24 de luni.

Implementarea proiectului ,,Reabilitarea și modernizarea imobilelor din cadrul I.P.J. Alba, pe str. I.I. C. Brătianu, nr. 1B” se va realiza cu respectarea principiului ”Do No Significant Harm” (DNSH), astfel cum este prevăzut de art.17 din Regulamentul (UE) 2020/852 privind instituirea unui cadru care să faciliteze investițiile durabile, astfel făcându-se trecerea la un fond construit rezilient și verde.

Acest apel de proiecte este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, finanţat din fonduri europene, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României şi din fonduri naţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax