Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Decathlon la Alba Iulia. Cand ar putea fi deschis magazinul de la Alba Mall. Ce spun reprezentații companiei

Publicat

Lucrările la magazinul de echipamente sportive, Decathlon, în Alba Iulia sunt în plină desfășurare. Magazinul se află pe amplasamentul fostului magazin de electronice Altex.  (foto simulare – rol ilustrativ)

De asemenea, odată cu avansarea lucrărilor, reprezentații magazinului au făcut și o pagină de Facebook pentru magazinul din Alba Iulia intitulată: Decathlon Alba Iulia, care rulează deja și reclame sponsorizate pe Facebook.

Pagina a fost făcută pe 22 august. Un utilizator al platformei Facebook a întrebat la o poză postată de administratorii paginei când se va deschide magazinul, iar aceștia au răspuns că: ”Buna seara Valy si multumim pentru interesul aratat! Estimam deschiderea la jumatatea toamnei. Pe masura ce avansam cu proiectul, vom reveni cu informatii mai exacte!”.

În luna martie surse alba24.ro au declarat că magazinul trebuia să se deschidă în luna septembrie, dar din câte se pare, reprezentații magazinului estimează deschiderea acestuia la jumătatea sezonului.

Decathlon este un lanț franțuzesc de magazine care comercializează articole sportive la prețuri rezonabile. Cu peste 1697 de magazine în 60 de țări și regiuni (datele sunt din 2020), este cel mai mare retailer de articole sportive din lume.

Compania gestionează cercetarea, proiectarea, producția, logistica și distribuția produselor sale interne, având parteneriate cu furnizori globali și își comercializează propriile mărci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax