Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Decizie în Consiliul Naţional de Coordonare PDL: 1.450 de delegaţi aleg noua conducere, pe 30 iunie

Publicat

În şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare al PDL s-a hotărât, marţi, organizarea Convenţiei Naţionale Extraordinare, sâmbătă, 30 iunie. Atunci va fi aleasă noua conducere a PDL, iar Emil Boc îşi va înceta oficial funcţia de preşedinte al partidului.

Unii reprezentanţi PDL au susţinut mutarea alegerilor pentru conducerea partidului cu o săptămână mai repede, însă propunerea nu a trecut de vot.

Primele 9 organizaţii PDL care au obţinut scoruri mari la alegerile locale, inclusiv cea din Alba vor desemna nouă persoane care se vor ocupa de organizare. La Convenţia Naţională Extraordinară vor participa 1.450 de delegaţi, care se vor exprima prin vot pentru alegerea preşedintelui şi componenţei BPN. Mandatul preşedintelui va fi de patru ani, însă după alegerile parlamentare vor fi noi evaluări.

Deocamdată, numele vehiculate pentru candidaturi la funcţia de preşedinte al PDL sunt cele ale lui Vasile Blaga şi Gheorghe Falcă.

Reamintim că, marţi, Consiliul Naţional de Coordonare al PDL s-a reunit pentru a discuta şi a vota propunerea Colegiului Director de duminică, privind organizarea Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului. Tot marţi, de la ora 16.00, se alege preşedintele comisiei de organizare a Convenţiei, la sediul partidului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Apolitic

    marți, 19.06.2012 at 16:46

    VA TREBUIE UN PRESEDINTE DIN BUCURESTI.
    NU UN NAVETIST

  2. omulet

    marți, 19.06.2012 at 20:43

    Presedinte din Bucuresti sau nu,nu conteaza.Conteaza sa plece Boc.Boc sa faca bine sa ramana la Cluj,ca nu stie sa conduca un partid mare ca si PDL.sper ca viitorul presedinte al PDL-ului sa fie Vasile Blaga

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax