Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia: Cei 10 inculpaţi din „Dosarul fraudelor cu medicamente”, în arest preventiv

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate recursurile declarate de 9 dintre cei 10 inculpaţi arestaţi în „Dosarul fraudelor cu medicamente din Hunedoara” privind decizia Tribunalului Hunedoara de prelungire a perioadei de arest preventiv. În cazul inculpatului Călin Popa, a fost înlocuită măsura de a nu părăsi ţara cu cea de arest preventiv.

Reamintim că, prin încheierea Tribunalului Hunedoara din 29 aprilie, au fost admise propunerile de pelungire a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile formulate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu privire la 9 inculpaţi, iar pentru inculpatul Călin Popa, Tribunalul Hunedoara a respins propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive şi a dispus înlocuirea acestei măsuri cu obligarea de a nu părăsi ţara.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursurile celor nouă inculpaţi, iar pentru Călin Popa a admis acţiunea DIICOT şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea instanţei albaiuliene este definitivă.

Inculpaţii sunt acuzaţi în principal că în perioada 2010-2012 au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, ai cărui membri au obţinut beneficii financiare substanţiale din săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani, în domeniul farmaceutic.

Vedeţi mai multe detalii despre acest caz AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax