Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Decizie la Tribunalul Alba: Administratorii unei firme de transport din Bistriţa, acuzaţi de DIICOT Alba de evaziune fiscală, cercetaţi în libertate

Publicat

trib

Tribunalul Alba a respins, miercuri, propunerea formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia privind arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaţilor Gavril Sighiartău şi Ioan Eugen Sighiartău, din Bistriţa-Năsăud, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire grup infracţional organizat şi evaziune fiscală.

Este vorba despre administratorii firmei de transport persoane „Filadelfia” din Bistriţa. Procurorii DIICOT au efectuat, marţi seara, percheziţii la domicilii şi sediile firmei.

Tribunalul Alba a dispus faţă de inculpaţi măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile şi respectarea următoarelor obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală sau după caz, la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; să se prezinte la organele de poliţie desemnate cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme.

Instanţa atrage atenţia inculpaţilor că în caz de încălcare cu rea-credinţă a  măsurii sau a obligaţiilor ce îi revin, măsura luată se va înlocui cu măsura arestării preventive.

Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare, iar competenţa de soluţionare a recursului revine Curţii de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax