Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Delegaţie FMI în România, din 31 iulie. Vor fi consultări cu autorităţile statului, asociaţiile patronale şi partidele politice

Publicat

Delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) ajunge în România pentru o nouă de misiune de evaluare, în perioada 31 iulie-13 august. Reprezentanţii FMI vor purta discuţii cu autorităţile, sindicatele, asociaţiile patronale, bănci şi partide politice.

Acordul în derulare pe care îl are încheiat România cu FMI este de tip preventiv, în sumă de 3,6 miliarde euro. De asemenea, Cu Comisia Europeană, există un acord similar, pentru 1,4 miliarde euro, iar de la Banca Mondială este disponibilă o linie de credit de 400 milioane de euro. Acestea au fost semnate la începutul anului 2011, după programul de 20 miliarde euro desfăşurat din 2009.

Reamintim că primul ministru Victor Ponta a declarat, luni, că delegaţia FMI, CE şi BM va veni în România doar după organizarea referendumului din 29 iulie, pentru a nu interfera cu perioada de campanie electorală. Iniţial, misiunea ar fi trebuit să înceapă în 24 iulie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax