Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Delgaz Grid investește 9 milioane de lei în județul Alba, în rețeaua de gaz. Cele mai mari investiții, la Alba Iulia și Valea Mică

Publicat

Delgaz Grid anunță proiecte de investiții în județul Alba în valoare de 9 miioane de lei, în acest an. Cele mai ample lucrări din acest an se desfășoară în Alba Iulia și Valea Mică, un sat aparținător de Zlatna. 

Sistemul de distribuție a gazelor naturale va fi modernizat pe o lungime de 18 kilometri.

Anul trecut compania a investit peste 7 milioane de lei în județul Alba, sistemul de distribuție a gazelor naturale fiind modernizat pe o lungime de circa 14 kilometri și extins cu mai mult de 20 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori.

Cele mai mari proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz s-au desfășurat în localitatea Bărăbanț, în municipiul Alba Iulia și în municipiul Sebeș.

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de 82.300 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax