Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Demisiile din sănătate, apărare și asistență socială, SUSPENDATE pe perioada stării de urgență. Demiterile se fac fără preaviz

Publicat

iohannis masca

Demisiile din sistemele de sănătate, apărare şi asistenţă socială, suspendate pe perioada stării de urgenţă Cadrele medicale, militarii şi asistenţii sociali vor fi obligaţi să rămână la serviciu pe perioada stării de urgenţă, chiar dacă demisionează. În același timp, demiterile vor fi făcute fără preaviz.

„În această perioadă critică, termenele de preaviz în cazul demisiei personalului încadrat în unități sanitare, de asistență socială, de asistență medico-socială și în instituțiile din domeniul apărării, ordinii publice și securității naționale se suspendă pe întreaga durată a stării de urgență”, a anunţat Klaus Iohannis.

În ultima lună, mai multe cadre medicale din ţară au anunţat că demisionează sau că intră în concediu, din cauza răspândirii noului coronavirus.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că pe perioada stării de urgență managementul spitalelor civile poate fi asigurat de MApN.

Demiteri fără preaviz la conducerea spitalelor si DSP

”Am menținut măsura pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu până la demitere în direcțiile sanitare, serviciile de ambulanță, autorități publice în asistență socială si protecție socială.

Decretul menționează ca pe perioada stării de urgență managementul spitalele civile să poată fi asigurat de MAPN.

In aceasta perioada critica, termenele de preaviz în domeniul medicale si in sistemul Apărarii se suspendă pe toata perioada stării de urgență”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele a transmis și un mesaj pentru cadrele medicale.

”Mă adresez acum medicilor și personalului medical: vă mulțumesc personal pentru eforturi. Lupta continuă, toți avem nevoie de profesionalismul și dedicarea voastră”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax