Connect with us
Publicitate

POLITICA

Democrat-liberalii vor fi primii care vor afla cărui partid se alătură Clement Negruţ

Publicat

Deputatul independent Clement Negruţ este tot mai aproape de a lua o decizie în privinţa cărui partid doreşte să se alăture. Acesta a declarat, pentru Alba24.ro, că în maxim două săptămâni, dar nu mai repede de săptămâna aceasta, va anunţa liderii partidelor care i-au făcut invitaţie să li se alăture, în ce grupare politică doreşte să-şi continue mandatul de parlamentar.

Până atunci, deputatul meditează asupra problemei şi urmăreşte îndeaproape activitatea PDL, pentru a vedea dacă se fac în continuare progrese privind îmbunătăţirea comunicării atât în interiorul partidului, cât şi cu populaţia.

Parlamentarul a precizat că PNL, PSD şi PDL au lansat invitaţii personale şi directe pentru a întra în echipa lor şi nu ascunde faptul că democrat-liberalii vor afla primii decizia luată, fie ca este una pozitivă sau un refuz. „În continuare sunt deschis discuţiilor cu toate partidele politice, analizez toate propunerile şi în maxim două săptămâni mă voi decide cărui partid mă alătur. De data aceasta voi merge eu către ei (n.r. – liderii PNL, PSD, PDL) şi le voi da un răspuns personal fiecăruia. Voi începe cu PDL, fie că le voi da un răspuns pozitiv sau un refuz”, a declarat Clement Negruţ.

Reamintim că, la începutul lunii februarie, Clement Negruţ şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte PDL Alba, în care a fost reales în acest an, iar la scurt timp a plecat şi din partid, motivând la acea vreme comunicarea defectuoasă în interiorul organizaţiei de partid din Alba.

După o perioadă, liderii PDL l-au rechemat în partid, iar, în 8 aprilie a.c., Negruţ a spus că i-ar plăcea să se întoarcă în partid până în data de 4 mai, pentru a-l susţine pe Vasile Blaga în funcţia de preşedinte PDL. Tot atunci, Negruţ a afirmat că pentru el primează promisiunile făcute alegătorilor din Colegiul Sebeş-Blaj, iar proiectele parlamentare îl apropie foarte mult de Partidul Democrat Liberal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax