Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Depunerea candidaturilor pentru șefia PNL s-a oprit. Nu se mai poate înscrie nimeni pentru funcția de președinte

Publicat

Al treilea candidat pentru șefia PNL, mult invocat în spațiul public, nu a mai apărut. Astfel, în 10 august s-a oprit depunerea de candidaturi și s-a dat, oficial, startul campaniei electorale în PNL. 

Doar doi candidați la președinția PNL: Orban și Cîțu

Calendarul pentru Congresul PNL din 25 septembrie 2021 arată că în perioada 1 iulie – 10 august au fost organizate conferințele județene de alegeri, ca între 10 august și 25 septembrie să aibă loc perioada de 45 de zile pentru campania pentru congres, potrivit DC News.

UPDATE ULTIMĂ ORĂ: Șefia PNL încă se JOACĂ. Ludovic Orban anunță că data limită de depunere a candidaturilor nu a fost 10 august: Eu știu statutul

”Între 10 august şi 25 septembrie, este prevăzută o perioadă, conform statutului PNL,  de 45 de zile, pentru campania pentru Congres.

Echipele care candidează, candidaţii individuali sau echipele care susţin candidaţii pe bază de moţiuni, vor merge în organizaţiile judeţene, vor susţine moţiunile, urmând ca filialele judeţene să stabilească pe cine susţin” spunea Ludovic Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax