Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Deputat de Alba, cu maceta în Parlament. Corneliu Olar a împărțit cu Dragnea un cozonac cât un buștean

Publicat

Liberalul Corneliu Olar a încercat un exercițiu de imagine, cel puțin discutabil, în Parlamentul României, unde s-a dus cu o macetă și cu un cozonac imens, lung de doi metri. Cozonacul, întins pe jos, a fost mărunțit cu maceta de Olar și împarțit colegilor parlamentari și celor prezenți. Printre cei ”serviți” de parlamentarul de Alba, se numără Liviu Dragnea și deputatul ”mitralieră”, Cătălin Rădulescu.

Paloșul a fost introdus în Parlament prin filtrul de securitate, deputatul ascunzăndu-l sub haină.


 

”Ca la pădure, așa!” îi strigă un coleg, în atmosfera de bâlci de pe culoarul Camerei Deputaților. ”Să nu îți tai mâna, ai grijă Olar!” îi aruncă altul. ”Hai, împărțiți-l” îi servește deputatul direct de pe macetă. ”Cum să împărțim măi, dă-ne câte o bucată” îi dă replica deputatul ”mitralieră”.

Din imagini se vede că resturile cozonacului au fost mutate pe o masă, unde a urmat episodul doi: Olar l-a servit pe Liviu Dragnea. ”Astăzi suntem toți prieteni, de mâine vedem” a spus acesta. Cu gura plină, șeful PSD a schițat o declarație pentru presă, apoi s-a îndepărtat.

Momentele de acest gen sunt ”specialitatea” lui Olar încă de pe vremea când era primar, când și-a botezat încăperea din care conducea frâiele comunei, ”biroul oval” și unde chiar a scris pe primărie ”Casa Albă din Horea”. De atunci, extravaganțele acestuia au evoluat și ele.

În primul său mandat de deputat, în 2010, când s-a prezentat cu întârziere la întâlnirea cu ministrul Administraţiei şi Internelor, care avea loc la Traseul celor Trei Fortificaţii, în Alba Iulia, acesta a lăsat maşina în mijlocul drumului, cu geamul din dreapta faţă coborât, cu uşile deschise şi cheile în contact. Apoi le-a spus celor care se aflau în zonă turiști, jurnaliști, garda cetății, curioși aflați întâmplător prin zonă să-i parcheze maşina de parlamentar, precizând totodată, cu ironie, că-i plătită din banii „voştri”.

Surse video: sitirpesurse.ro, facebook PolitiKix

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 19.12.2018 at 22:46

    Asa ne trebuie daca trimitem toate gunoaiele in Parlament. Omul padurii, vorba lui. Pai stai dracului in padure si nu mai face gunoi in Parlament.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax