Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul AUR, Daniel Rusu – fake-news pe Facebook cu o poză de la Kronospan Sebeș. Ce i-a răspuns șeful Gărzii de Mediu Alba

Publicat

Deputatul AUR Daniel Gheorghe Rusu (circumscripția Alba) a postat pe contul său de Facebook, de ziua sa, o imagine a companiei Kronospan din Sebeș, în care se poate observa o emisie de fum gros.

”La Sebeș, astăzi, de ziua mea … mă cadorisesc ,,baietii” deștepți cu puțin cancer pe pâine! Așa sa le ajute Dumnezeu și lor și celor care permit asta!” a scris deputatul de Alba, pe contul său.

Postarea sa a fost văzută de șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Hălălai, care i-a spus că fotografia este veche și că nu este cazul să provoace panică, în calitate de ”demnitar al statului”.

”La mulți ani domnule deputat! În legătură cu fotografia pe care ați postat-o vreau să vă informez că nu este de dată recentă și nu are legătură cu ziua de astăzi. Această fotografie postată de către un demnitar al statului poate provoca panică și nu este cazul. Cu stimă deosebită! Ing.Hălălai Dănuț” i-a scris acesta.

Deputatul nu a mai răspuns la postarea acestuia.

Detalii despre momentul în care a fost realizată fotografia (29 ianuarie 2020) puteți citi într-un articol publicat de Alba24 care poate fi vizualizat AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 22.04.2021 at 17:18

    Am constat ca avem, cred, cel mai prost parlamentar din tara. Si asta nu-i o fala pentru noi ci pentru AUR. Ai ajuns din intamplare sau dintr-o prostie acolo !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax